Bătaie ca în K1 în apropierea unei școli din Suceava. Mama victimei acuză că profesorii au vrut să mușamalizeze cazul

Caz revoltător în comuna Frătăuţii Noi, judeţul Suceava. Mama unui băiat acuză că acesta a fost bătut de un licean în apropierea școlii și nici măcar nu a fost anunțată. Ba mai mult, femeia spune că profesorii ar fi vrut să mușamalizeze totul. 

După bătaie, băiatul a ajuns la spital Foto: Captură YouTube imagine ilustrativă
După bătaie, băiatul a ajuns la spital Foto: Captură YouTube imagine ilustrativă

Incidentul s-a petrecut chiar în apropierea şcolii. Un băiat de 16 ani a venit la respectiva unitate de învăţământ chemat fiind de un alt profesor. Acolo l-a întâlnit pe elevul de 14 ani şi l-a lovit imediat fără să stea pe gânduri. Se pare că totul s-a petrecut din cauza faptului că victima ar fi avut un conflict cu un prieten de-al agresorului. 

Elevul s-a dus apoi la baie, s-a spălat şi a continuat orele. Ajuns acasă a început să se simtă rău. Apoi a fost dus la UPU Suceava. Acolo le-a povestit medicilor şi mamei ce s-a întâmplat, lucru confirmat şi de examinările medicale. 

Avea răni destul de grave la faţă, în special în zona nasului. Mama spune că s-a încercat muşamalizarea întregului incident şi că profesorii nu ar fi intervenit aşa cum trebuie în astfel de cazuri.

Femeia a mers la poliţie unde a depus o plângere şi speră să se facă dreptate.Tatăl agresorului i-ar fi cerut femeii să renunţe la plângere. Poliţiştii au deschis totuşi un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. 

Bătăile la școală, tot mai frecvente

Bătăile în sălile de clasă, în școlii sau în apropierea acestora nu mai sunt deloc rare. Ne amintim că în urmă cu numai patru zile, pe 8 martie, polițiștii au fost chemați să intervină la școala „Ion Creangă” din Bacău în urma unui conflict între doi elevi. Doi elevi ai școlii  s-au bătut într-o pauză în urma unui conflict spontan. 

Bătaie filmată de un elev

În ianuarie, doi elevi ai unei școli din Bârlad s-au încăierat chiar în sala de clasă, în timpul unei pauze. Băiatul care ar fi provocat conflictul a filmat bătaia dintre cei doi elevi, care s-au lovit puternic cu pumnii și picioarele, în timp ce colegii lor au privit din bănci și i-au ovaționat la fiecare lovitură pe care și-o administrau.

Bătaie ca în K1 într-o școală din Vaslui

Un incident similar a avut loc acum câteva luni într-o școală din Bârlad. Trei elevi de clasa a VI-a ai Școlii Gimnaziale „Manolache Costache Epureanu” din Bârlad (Vaslui) au fost implicați într-un incident extrem de grav petrecut chiar în sala de clasă. Unul dintre aceștia i-a îndemnat pe ceilalți doi să se ia la bătaie ca sa tranșeze astfel o dispută copilărească.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net