Bătaie cu furci şi topoare într-un cartier din Craiova. De ce polițiștii au ținut ascuns incidentul

image
Unul dintre poliţişti a fost tăiat la mână cu cuţitulFoto: Sindicatul Poliţiştilor Dolj / Facebook

Scandalul de proporţii în cartierul Faţa Luncii din Craiova! Nouă persoane au ajuns la audieri, iar una dintre ele a fost reţinută, după ce a rănit un poliţist cu cuţitul.

Episodul s-a consumat luni, în jurul prânzului, şi a fost dezvăluit de sindicaliştii poliţiştilor din Dolj, arată adevărul.ro. „Două familii de cetăţeni „model” (...) îşi disputau supremaţia pe nămolul mahalalei, având asupra lor furcile, topoarele şi săbiile din dotare. Şi pentru că făcuseră un jurământ la biserica din cartier că vor tăia un poliţist, l-au înţepat «puţin» cu un cuţit, în zona mâinii, pe colegul nostru Lişu Mihai, din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova”, au scris poliţiştii din sindicat. 

După ce cazul a devenit public, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj  a comunicat: “Doi poliţişti au executat câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale. De asemenea, un alt poliţist care a imobilizat unul dintre participanţii la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă”. Poliţiştii au adus la sediul Secţiei 6 Poliţie Craiova nouă bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 56 de ani, toţi din Craiova, despre care s-a stabilit că ar fi fost implicaţi în eveniment. Agresorul de 31 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore.

Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
ioana nastase fiu3 webp
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
BeFunky collage (40) jpg
nota bac fiica adriana iliescu eliza sefa promotie 776494 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
perchezitii traficanti migranti iunie 2022 (5) png
image png