Bătaie cu răngi în Spitalul Judeţean Târgovişte - VIDEO

Ultima actualizare:

    Incidentele au fost surprinse de camerele de supraveghere (Foto: RTV)
Incidentele au fost surprinse de camerele de supraveghere (Foto: RTV)

Două grupuri de tineri, care şi-au însoţit la unitatea medicală rudele rănite într-o încăierare, au continuat bătaia pe holurile spitalului, cu răngi şi topoare. Una dintre infirmiere a fost luată ostatic şi pusă scut între agresori. Incidentele au fost surprinse de camerele de supraveghere de la Camera de Gardă a Spitalului Judeţean Târgovişte.

Iniţial, conflictul a pornit într-o discotecă, unde un tânăr în vârstă de 25 de ani l-a lovit cu o sticlă pe unul tânăr de 17 ani, din cauza unei fete. Răfuiala a continuat la spital, unde primul dintre cei doi a mers pentru a primi îngrijiri medicale, având plăgi tăiate la nivelul braţului, informează România TV.

Războiul dintre cele două tabere s-a soldat cu pagube materiale, dar au fost agresaţi şi membri ai personalului medical, care deserveşte Unitatea de Primiri Urgenţe.„Au venit să-l caute pe unul dintre pacienţi, care era tăiat, avea multiple plăgi la nivelul braţului. Găsindu-l la noi, în Camera de Suturi, au continuat scandalul în Unitatea de Primiri Urgenţe. Una dintre infirmiere a fost practic luată ostatic şi pusă scut între agresori. A fost puţi lovită este evident foarte şocată”, a declarat Carmen Marcu, directorul medical al Spitalului Judeţean Târgovişte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tatarusanu CAPTURA TV jpg
image
image
image
image
image
image
Amza Pellea jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
rsz delta dunarii jpg
autobuz stb 336 foto shutterstock
ASPA Arena 26 0 jpg
Kate Middleton jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
galionul San Jose, captură video
image
actualitate.net
image
actualitate.net