Bătaie generală într-un mall din Ploiești. De la ce a pornit scandalul

Ultima actualizare:

Au confundat mallul cu ringul de box. Mai mulți clienți prezenți zilele trecute în cel mai mare complex comercial din Ploiești au încins o bătaie ca în filme, cu tot ce le-a căzut la îndemână, de la scaune și mese la tăvi cu mâncare. Scandalul a avut loc într-un mall aflat la ieșirea din Ploiești, spre Valea Prahovei și la el au participat potrivit martorilor zeci de persoane 

Scandalul din mallul din Ploiești
Combatanții s-au bătut în mall cu tot ce le-a căzut la îndemână, inclusiv mâncare.Captură antena3.ro

Scandalul a avut loc la începutul lunii martie dar de abia acum au apărut imagini cu „războiul” care a stârnit panică în mall. Bătaia generală a avut loc în zona restaurantelor și la ea au participat mai mulți oameni de la mese, femei și bărbați. În timp ce unii fugeau de frică sau încercând să se adăpostească alții alergau pentru a-și lovi mai bine oponenții.  

Combatanții s-au lovit și cu mâncarea de pe mese, fiind zărite zburând, pungi cu cartofi prăjiți sandvișuri și aripioare. Nici până acum nu se știe exact de la ce a pornit conflictul, dar la mai mult de două săptămâni de la conflict, martorii povestesc că încăierarea a fost șocantă. Conform phonline.ro, un agent de pază prezent în zonă a încercat să liniștească spiritele dar la un moment dat a cedat pentur că nu a mai făcut față. 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTelegrama.ro%2Fvideos%2F688515046360092%2F&show_text=false&width=310&t=0" width="310" height="476" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Ce spune poliția despre scandalul de la mallul din Ploiești 

„La data de 4 martie, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați  despre faptul că, în incinta unui centru comercial din localitatea Blejoi are loc un conflict între mai mulți tineri. 

În baza sesizării, polițiștii au constituit echipa operativă, fiind depistați la fața locului doi tineri cu vârstele de 20 și 23 de ani, dar și un bărbat în vârstă de 48 de ani, care au declarat că ar fi fost victimele unor agresiuni. 

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în incinta unui centru comercial, ar fi fost agresat de către un alt tânăr în vârstă de 20 de ani. De asemenea, în timpul altercației o tânără în vârstă de 20 de ani ar fi fost și aceasta agresată fizic. 

Tot în timpul conflictului dintre aceștia, un bărbat în vârstă de 48 de ani ar fi fost lovit de către un alt tânăr în vârstă de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că unul dintre tineri ar fi scos un obiect tăietor-înțepător pe care l-ar fi afișat în scop de intimidare, fără însă a lovi vreo persoană cu acesta. 

La data de 5 martie, în urma probatoriului administrat, față de trei tineri cu vârstele de 20, 23, respectiv 25 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, la data de 6 martie, cei trei au fost prezentați procurorului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive, față de aceștia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova preluat de antena3.ro 

image
image
image
image
image
image
Cauți un frigider cu congelator sau un frigider mic Află ce dimensiune a frigiderului ai nevoie jpg
wind turbines 2991696 1280 jpg
Otet de mere_shutterstock 1427699669 jpg
rate marite jpg
ana maria obreja jpg
preschimbare amenzi jpeg
lacul ior rosu id161302 inquam photos george calin jpeg
image
actualitate.net