Bătrân de 76 de ani care și-a ucis iubita, condamnat la 10 ani de închisoare

Ultima actualizare:

    foto: arhivă Click!
foto: arhivă Click!

Un bărbat în vârstă de 76 de ani din Tecuci a fost condamnat definitiv la o pedeapsă cu închisoarea pentru omor, după ce acesta şi-a ieşit din minţi pentru că partenera de viaţă a refuzat să bea o cafea cu el. Bărbatul a lovit-o pe femeie cu pumnii şi a înjunghiat-o.

Curtea de Apel Galaţi l-a condamnat definitiv pe Georgică Boţoroga, un bătrân de 76 de ani, din Tecuci, la 10 ani de închisoare pentru omor. Acesta și-a bătut iubita cu pumnii și a înjunghiat-o, ulterior femeia căzând de la fereastră și decedând la scurt timp, informează Adevărul.

De asemenea, bărbatul a fost obligat să îi plătească surorii victimei suma de 10.000 de lei drept daune morale şi câte 15% din venitul lunar pentru fiecare dintre cei doi copii minori ai femeii pe care a ucis-o, până la data când aceştia vor deveni majori. 

Un bărbat de 76 de ani din Tecuci și-a ucis concubina

Se pare că acesta invita în apartamentul său femei cu o condiție socială nefavorabilă, cu care forma relații. Așa s-a întâmplat și în cazul victimei, cu care a trăit în concubinaj din luna august 2017. Bătrânul era extrem de violent şi irascibil şi îşi bătea zilnic concubina, arată surse din anchetă.

Ultimul episod de violență s-a terminat tragic însă, din nefericire. Georgică Boţoroga s-a enervat peste măsură pentru că femeia a refuzat să bea o cafea cu el, iar de aici lucrurile au degenerat. Bătrânul a lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona feţei şi apoi a înjunghiat-o cu un cuţit.

În încercarea de a-şi salva viaţa, victima s-a urcat pe pervazul ferestrei de la apartamentul situat la etajul al patrulea al unui bloc din Tecuci, de unde s-a prăbuşit în gol, murind la scurt timp. În încercarea de a scăpa de pedeapsă, agresorul a susținut ulterior că femeia a căzut de la fereastră din greșeală, din vina ei. Vecinii de bloc au contrazis însă vehement această ipoteză.

 În urma evaluării psihiatrice s-a constatat că bărbatul „a prezentat la data faptei diagnosticul de tulburare de personalitate de tip mixt, tulburare organică de personalitate, dar cu păstrarea discernământului”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net