Bătrânul prins de fiu cu nora în pat: «Mi-a călcat penisul în picioare»

Dumitru Timircam, din localitatea Deleni, judeţul Vaslui, a fost prins, sâmbătă, de fiul său în pat cu nora. În acel moment, Neculai (42 de ani) a înnebunit de furie şi s-a năpustit asupra tatălui.

De pe patul de spital, bătrânul a povestit, pentru bzi.ro, că fiul său s-a înfipt cu mâinile în testiculele lui. "Cu mâinile şi unghiile, mi-a rupt pieliţa, apoi a început să mă lovească cu picioarele. Mi-a călcat penisul în picioare şi nu puteam să-l opresc. Eu nu am nici o treabă cu femeia lui. Sâmbătă seara, m-am trezit cu ea în casă la mine, fără nici un motiv. Ascultam radio şi a apărut în prag. Nu este adevărat că m-a găsit în pat cu ea. Minte! De multe ori mă întreba dacă vreau ca Adriana să-i ia locul mamei lui. Nevasta mea e moartă de trei ani şi eu, de atunci, nu m-am mai atins de femei. Mai vorbeam duminica cu una, cu alta dar atât", a mărturist bărbatul

Dumitru Timircam povesteşte, de asemenea, despre chinurile prin care trece: "Am urlat de durere de m-au auzit toţi vecinii. Cred că ei au sunat la Ambulanţă, că eu n-am mai ştiut de mine. Am lăsat în casă numai sânge. Mi-a zdrobit tot. Nici acum nu pot să urinez normal. Îmi curge sânge".

Despre relaţia fiului cu nora sa, bătrânul spune că "ei nici măcar nu sunt căsătoriţi. Trăiesc în concubinaj de 11 ani. Nu ştiu cum m-a găsit pe mine să-mi facă ruşinea asta. Nora asta a mea umblă pe la mulţi bărbaţi, pentru că i s-a dus vorba...", a mai declarat Dumitru, pentru bzi.ro.

Întrebat dacă la vârsta lui mai reuşea să satisfacă o femeie în pat, Dumitru nu a zis nici da, nici ba. A jurat doar că nu-i mai trebuie femeie în gospodărie.

"Nu am de gând să depun nici o plângere la Poliţie. Îl înţeleg şi pe băiatul meu. Adriana e o femeie care a avut mulţi bărbaţi şi sunt zile în care bea de rupe. Aştept să plec acasă din spital şi o să văd eu ce mai fac", a mai spus bătrânul.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Gigi Hadid și Kanye West
Angelina Jolie si Brad Pitt
grasime corporala
carte mihai morar dan negru png
kanye west
Interlopul Stănel Corbu FOTO Facebook/arhiva personală
Arsenal nuclear Rusia FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg