Băut şi fără permis şi-a călcat bebeluşul cu mașina

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un tânăr de 22 de ani şi-a ucis bebeluşul după ce l-a lovit cu maşina. Omul a dat cu spatele şi a declarat că nu a observat copilul aflat pe o pătură. Familia se afla la iarbă verde pe malul Oltului.

Tragedia s-a petrecut în zona localităţii Ticuş, judeţul Braşov, pe malul Oltului. Tânărul de 22 de ani se afla cu familia şi câţiva prieteni la un picnic. După ce a băut şi au făcut grătar, bărbatul a vrut să mute maşina. După nici 50 de metri, a vrut să parcheze maşina şi a dat cu spatele fără să se asigure. Şi-a lovit fiica de 10 luni şi încă o fată de 15 ani care stăteau întinse pe o pătură. Bărbatul a declarat că pur şi simplu nu le-a observat. În plus era băut şi nici nu avea permis de conducere. El este acum cercetat penal pentru ucidere din culpă.

„Accidentul s-a petrecut pe data de 20 august, în jurul orei 18.45. Un bărbat de 22 de ani care se afla pe marginea râului Olt, în zona Prund, s-a suit la volanul unui autoturism şi a mers aproximativ 30 de metri. Când a încercat să parcheze, a dat cu spatele şi nu a observat două minore, aflate pe o pătură acolo la picnic pe care le-a accidentat. Una din fete avea 15 ani, iar cea de-a doua nu împlinise nici măcar un an. Din păcate, fetiţa cea mică a decedat pe loc. Bărbatul nu poseda permis de conducere, iar la testarea cu etiloltestul avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net