Beat mort, s-a răsturnat cu tirul în curbă

Ultima actualizare:

    Cisterna răsturnată  a blocat traficul  aproape 12 ore
Cisterna răsturnată a blocat traficul aproape 12 ore

Pentru şoferul unui tir nu a contat că s-a cinstit cu mult mai multe pahare de vin decât putea duce şi s-a urcat la volan. O cisternă plină cu adeziv pentru mobilă. Pe Valea Oltului, inevitabilul s-a produs. Şoferul de 36 de ani nu a mai putut stăpâni cisterna şi s-a răsturnat într-o curbă. Numai o minune a făcut ca nimeni să nu-şi piardă viaţa.

Mai bine de 12 ore au lucrat drumarii pentru a putea redeschide drumul european ce străbate Valea Oltului. Duminică seara, o cisternă plină cu adeziv pentru mobilă s-a răsturnat într-o curbă. Intrată pe contrasens, a lovit în plin o dubiţă şi o Dacie, aceasta fiind proiectată peste balustradă, în râul Olt.

Din fericire, martorii accidentului au intervenit imediat şi i-au scos la timp din apă pe pasagerii Daciei, o femeie şi cei doi copii ai ei. Aceştia au fost duşi de urgenţă la spital iar acum sunt în afara pericolului.

Şoferul vinovat avea o alcoolemie de 0,96 la mie în aerul expirat

simeon stalpnicul png

Dacia lovită de tir a fost aruncată în râul Olt

simeon stalpnicul png

Poliţiştii sosiţi la faţa locului l-au găsit pe şoferul cisternei uşor rănit, dar într-o stare euforică pe care au înţeles-o după ce l-au pus să sufle în etilotest.

Sabin A., de 36 de ani, avea o alcoolemie de 0.96 la mie în aerul expirat. Ceea ce înseamnă, de obicei, aproape dublu în sânge. Cu alte cuvinte, şoferul tirului era în pragul comei alcoolice.

Oamenii legii nu au putut obţine prea multe informaţii de la şoferul vinovat care le-a spus doar că "a băut puţin vin", aşa că l-au trimis la spital pentru tratarea rănilor suferite în urma accidentului şi pentru stabilirea alcoolemiei din sânge.

Traficul pe Valea Oltului a fost blocat mai multe ore, până când a fost strâns cleiul din şosea şi a fost ridicată cisterna, circulaţia reluându-se în condiţii normale abia ieri dimineaţă. Şoferul vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea între unu şi cinci ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net