Biblioteca de la Medicină, loc de filmare a manelelor: „S-a ajuns la prostituție”

Ultima actualizare:

    Videoclipul unei manele a fost filmat în biblioteca UMF Carol Davila Foto: captură foto/Youtube
Videoclipul unei manele a fost filmat în biblioteca UMF Carol Davila Foto: captură foto/Youtube

Când nu mai poți atrage studenții spre învățătură, poate reușești cu maneliștii! Este concluzia la care a ajuns direcțiunea bibliotecii Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, care a acceptat filmarea videoclipului unei manele, printre rafturile de cărți.

Este vorba despre videoclipul celei mai recente piese a lui Carmen Șerban, care a fost filmat în biblioteca UMF „Carol Davila”. Observația a fost făcută de Daniel Cîrstoveanu, fiul medicului Cătălin Cîrstoveanu, care i-a transmis următorul mesaj plin de revoltă, unui alt doctor, Vasi Rădulescu:

„Acesta este un videoclip al unei manele. Este filmat în biblioteca mare din UMF Carol Davila, pe parchetul pe care au călcat cândva, George Emil Palade, Ion Cantacuzino, Prof. Gerota sau Victor Babeș. Aici s-a ajuns, la o asemenea prostituție pentru câteva mii de euro, probabil, într-una dintre cele mai importante instituții academice din țară. eu, ca student, sunt profund dezamăgit, îmi va fi greu să mai intru la fel în bibliotecă. Nu mai spun că, l aunele cărți «pipăite» atât de tandru de doamna manelistă, noi nici nu avem acces. Sunt prea vechi și valoroase, iar noi suntem doar studenți, nu maneliști”, scrie studentul la medicină, dar continuă:

„Poate vă va amuza, poate vă va face greață. Aici am ajuns...Greață. Și iar n-am metoclopramid în casă. Aștept și eu o poziție oficială, dacă se poate. Nu știu de ce anume să tăgăduiesc pentru ca mesajul să ajungă la cine trebuie.”

Piesa se numește „Dacă te încurc”, este interpretaă de Carmen Șerban și Dj. Milionor și a fost publicată pe Youtube pe 8 decembrie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net