Big Brother pentru paza girafei «hăcuite»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La fel de semeaţă ca şi înainte, cu un look nou, puţin mai închisă la culoare, girafa "hăcuită" cu toporul de vandali în noaptea de 18 spre 19 august a revenit pa platoul din faţa Muzeului Antipa. Pentru a fi siguri că nimeni nu va mai dori să o distrugă, oficialii muzeului au montat o cameră de supraveghere în direcţia exponatului.

Bucurie fără margini pentru copii şi adulţi deopotrivă. Ieri dimineaţă, girafa din faţa intrării, simbolul Muzeului Antipa, a revenit la locul său.

Teafără şi nevătămată, ba chiar cu un look nou, acum fiind mai închisă la culoare, girafa distrusă acum 12 zile a fost refăcută gratuit de Artex Services International, acceaşi firmă care s-a ocupat şi de modernizarea clădirii.

Paul Mierliţă unul din paznicii muzeului stă toată ziua cu ochii pe monitoare

simeon stalpnicul png

"Ce mă bucur că au refăcut-o. Era şi păcat să o pierdem din cauza unor teribilişti", e de părere tânărul Ionel Ursu, în timp ce se pozează alături de exponat. Pentru că autorii actului de vandalism nu au fost prinşi nici acum, mai ales că sistemul video al Primăriei Capitalei pentru supravegherea traficului nu a funcţionat în acea seară, oficialii muzeului şi-au luat măsuri de prevenţie.

Au instalat mai multe camere de supraveghere, dintre care una "vede" chiar girafa. "În total sunt 13 camere în exterior, în jur de cinci, şase fiind montate chiar după incident. Cea care bate direct pe girafă, funcţionează de ieri (n.r. - miercuri) de la 12.00. Sperăm să nu se mai întâmple aşa ceva", a declarat directorul Muzeului Antipa, Dumitru Murariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net