Big Brother pentru paza girafei «hăcuite»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La fel de semeaţă ca şi înainte, cu un look nou, puţin mai închisă la culoare, girafa "hăcuită" cu toporul de vandali în noaptea de 18 spre 19 august a revenit pa platoul din faţa Muzeului Antipa. Pentru a fi siguri că nimeni nu va mai dori să o distrugă, oficialii muzeului au montat o cameră de supraveghere în direcţia exponatului.

Bucurie fără margini pentru copii şi adulţi deopotrivă. Ieri dimineaţă, girafa din faţa intrării, simbolul Muzeului Antipa, a revenit la locul său.

Teafără şi nevătămată, ba chiar cu un look nou, acum fiind mai închisă la culoare, girafa distrusă acum 12 zile a fost refăcută gratuit de Artex Services International, acceaşi firmă care s-a ocupat şi de modernizarea clădirii.

Paul Mierliţă unul din paznicii muzeului stă toată ziua cu ochii pe monitoare

simeon stalpnicul png

"Ce mă bucur că au refăcut-o. Era şi păcat să o pierdem din cauza unor teribilişti", e de părere tânărul Ionel Ursu, în timp ce se pozează alături de exponat. Pentru că autorii actului de vandalism nu au fost prinşi nici acum, mai ales că sistemul video al Primăriei Capitalei pentru supravegherea traficului nu a funcţionat în acea seară, oficialii muzeului şi-au luat măsuri de prevenţie.

Au instalat mai multe camere de supraveghere, dintre care una "vede" chiar girafa. "În total sunt 13 camere în exterior, în jur de cinci, şase fiind montate chiar după incident. Cea care bate direct pe girafă, funcţionează de ieri (n.r. - miercuri) de la 12.00. Sperăm să nu se mai întâmple aşa ceva", a declarat directorul Muzeului Antipa, Dumitru Murariu.

image
image
image
image
image
image
robot Bard jpg
euroins despagubiri rca png
amanda bine bine jpg
shutterstock 1772911847 jpg
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png