Bilete de avion la prețuri de nimic! S-au vândut și cu 6 euro spre Dortmund


    Pasagerii pot găsi adevărate chilipiruri, dacă vor să plece cu avionul
Pasagerii pot găsi adevărate chilipiruri, dacă vor să plece cu avionul

Bilete de avion la prețuri de nimic! Așa vor companiile aeriene să atragă clienții după ce încasările s-au prăbușit odată cu criza sanitară. S-au vândut bilete și cu 6 euro spre Dortmund.

Avionul a devenit mai ieftin decât trenul sau mașina. Mai ales în contextul pandemiei de coronavirus. După ieșirea din starea de urgență și deschiderea unor destinații de zbor cât de cât sigure, prețurile au scăzut și mai mult.

Pentru 1 iulie, când operatorii aerieni low-cost din România reiau zborurile, preţurile biletelor încep de la 29 de euro. Blue Air a anunţat că va relua cursele etapizat din iulie, Ryanair va începe cu reluarea a 40% din zboruri, iar Wizz menţine toate destinaţiile pe care le opera în mod obişnuit.

Deşi industria aeriană este foarte afectată de criză, preţurile biletelor au rămas accesibile. Vom putea călători din 1 iulie la Londra cu 42 de euro, la Roma începând de la 44 de euro sau la Paris cu 54 de euro.

Pe parcursul lunii, preţurile scad şi mai mult. În 3 iulie, se poate zbura la Londra cu 30 de euro şi pe 4 iulie la Roma cu 29 de euro. Dar au fost cumpărate deja bilete la prețuri și mai mici de atât.

Claudia Tocilă, director de marketing la o agenție de turism online, a precizat pentru jurnaliștii de la TVR că a găsit bilete de avion chiar și de la 10-20 de euro către Italia, în momentul în care s-a deschis Austria s-au vândut bilete și cu 20 de euro, dus-întors, spre Viena, iar cel mai ieftin bilet pe care l-a vândut în această perioadă a fost de 6 euro, pe ruta București-Dortmund.

Iar traficul aerian e în creștere pe cel mai mare aeroport al țării, Henri Coandă. Sunt deja cu 70% mai mulți pasageri față de luna mai.

Dar numărul călătorilor rămâne foarte scăzut în comparație cu perioada similară a anului trecut. Cei mai mulți se duc la muncă în alte țări europene, deși a început perioada concediilor.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/video-aeroportul-otopeni-prinde-din-nou-viata-din-17-iunie-s-au-reluat-si-zborurile

https://www.click.ro/news/national/se-reiau-treptat-calatoriile-cu-avionul-cand-si-spre-ce-destinatii-poti-zbura

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
sfintii trei ierarhi 1 jpeg