Bistriţa: 13 persoane reţinute pentru trafic de droguri


    Treisprezece persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri (foto: arhivă)
Treisprezece persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri (foto: arhivă)

Vindeau “moarte” pe bandă rulantă! Treisprezece persoane au fost reţinute pentru trafic şi consum de droguri, în urma a 26 de percheziţii domicilare care au avut loc în judeţul Bistriţa-Năsăud. Inculpaţii vindeau cannabis unor tineri, la cererea lor sau la diferite petreceri. Alte zece persoane sunt cercetate în stare de libertate.

Cele 23 de persoane vindeau o gamă largă de “produse” de la cannabis până la drogul de mare risc, mefedronă sau "sare de baie". Dacă pentru un gram de cannabis tinerii plăteau între 50-70 de lei, gramul de mefedronă ajungea şi la 100 de lei.

Marfa era vândută unor tineri din municipiul Bistriţa şi oraşul Năsăud, precum şi din localităţile învecinate, transmite Mediafax.

Conform sursei citate, drogurile erau procurate din Spania şi din Ungaria, fiind trimise ascunse în colete sau în pachete prin intermediul unor firme de transport sau aduse personal de către traficanţi cu mijloace auto sau cu trenul.

Ieri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate, în colaborare cu poliţişti din Cluj-Napoca, Maramureş, Sălaj şi cu alte forţe de ordine, au făcut 26 de percheziţii la locuinţele suspecţilor şi au pus în executare 44 mandate de aducere.

În urma audierilor, 13 persoane au fost reţinute, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului.

Cele 13 persoane vor fi prezentate Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg