Black Friday 2018. Când vor începe magazinele reducerea preţurilor

Ultima actualizare:

    „Vinerea neagră” a reducerilor are loc, teoretic, pe 13 noiembrie. Multe lanțuri de magazine au furat deja startul
„Vinerea neagră” a reducerilor are loc, teoretic, pe 13 noiembrie. Multe lanțuri de magazine au furat deja startul

Black Friday 2018 se va desfăşura în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. În ciuda controverselor ţesute în ciuda preţurilor mai mult sau mai puţin reduse, Black Friday aduce milioane de ron în contul magazinelor din România. Unele dintre acestea au dat startul reducerilor mai devreme. Iată ce trebuie să ştii despre Black Friday.

Black Friday România este un eveniment care aduce milioane de ron în contul magazinelor din ţară, iar statisticile confirmă acest lucru. În anul 2017, din totalul vânzărilor online, 7% au provenit strict în urma campaniei Black Friday.

eMAG, cel mai mare retailer online din România, doreşte să fure startul şi să înceapă promoţiile mai devreme, pe 16 noiembrie. Printre produsele pe care cei interesaţi le pot achiziţiona de la eMAG se numără atât electrocasnice, cât şi îmbrăcăminte sau încălţăminte. Produsele pentru casă şi grădină, mobila, dar şi jucăriile vor fi reduse. 

Black Friday 2018 Lista magazinelor participante

Iată câteva dintre magazinele care participă la Black Friday 2018

Black Friday 2018 Cum poţi verifica preţul real al produselor

Consiliul Concurenţei are sarcina de a verifica în fiecare an dacă magazinele practică creşterea preţurilor, pentru ca apoi să le scadă în preajma Black Friday pentru a da cumpărătorilor iluzia operării unor reduceri. 

Preţul produselor poate fi aflat prin instalarea unor extensii pentru motoarele de căutare online. Aceste extensii vor stoca şi compara preţurile pe o perioadă îndelungată de timp, potrivit Digi24. Cei care folosesc Chrome ca motor de căutare pot instala extensia Pricy sau Price Tracker, în timp ce utilizatorii Firefox Mozilla pot utiliza Price Expert sau Keppa.

Black Friday 2018 Originea Black Friday

Black Friday îşi are originile în Statele Unite ale Americii şi are loc, în fiecare an în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Încă din 1952, această zi a fost privită ca începutul sezonului cumpărăturilor de Crăciun. În acea vreme existau oferte promoţionale, iar magazinele se deschideau mai devreme ca oamenii să poată profita de reducerile practicate. Şi astăzi mii de oameni de aşază la coadă dis-de-dimineaţă la marile magazine din Statele Unite pentru a fi siguri că nu ratează promoţiile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net