Black Friday cu maşini de lux confiscate de Fisc

Ultima actualizare:

    ANAF din Galaţi a scos la vânzare bolizii unor afacerişti şi interlopi din judeţ
ANAF din Galaţi a scos la vânzare bolizii unor afacerişti şi interlopi din judeţ

Telefoane, electronice şi electrocasnice, case şi chiar maşini. Totul este la reducere în „Vinerea neagră a vânzărilor”! Până şi Fiscul profită de Black Friday: a scos la mezat maşinile de lux pe care le-a confiscat.

Porsche, Ford Mustang, BMW sau Mercedes. Sunt doar câteva dintre mărcile care zac în garajul Fiscului din Galaţi. Maşinile de fiţe, majoritatea confiscate de la interlopi locali, trebuie valorificate, aşa că Black Friday a picat la ţanc. ANAF le promovează cu ajutorul Facebook, iar peste câteva zile, pe 27-28 noiembrie, cei interesaţi le pot cumpăra la licitaţia care va avea loc la Galaţi. Vedetele „târgului”: un Porsche Cayenne GTS din 2008, care a aparţinut lui Stănescu D. Istrate, unul dintre cei mai mari evazionişti din zonă, dar şi un Ford Mustang AE Cabriolet, tot din 2008, pe care l-a condus interlopul buzoian Florian Feraru, zis Fănică Tudor, condamnat la şase ani de închisoare pentru trafic de carne vie, potrivit adevarul.ro.

simeon stalpnicul png

Maşinile au preţuri de pornire uşor cam piperate - 22.000 de euro, respectiv 13.000 de euro - însă amatorii de chilipiruri au şi ei de unde alege, căci oferta e bogată şi pentru toate buzunarele. Cea mai ieftină maşină scoasă la vânzare este o Dacia Logan din 2005, cu un preţ de pornire de numai 2.083 de lei, fără TVA, adică circa 600 de euro. În cazul în care nu se vor găsi cumpărători, se va organiza o a doua „strigare”, cu preţuri de plecare diminuate cu 25%.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net