Blonda de la ANAF, Mihaela Triculescu, a picat proba orală la Antifraudă


    Mihaela Triculescu a ratat un concurs tocmai la instituția pe care urmează să o conducă
Mihaela Triculescu a ratat un concurs tocmai la instituția pe care urmează să o conducă

Premierul Viorica Dăncilă a semnat joi decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat. Potrivit profit.ro, în 2015, Mihaela Triculescu a participat la proba orală pentru ocuparea unui post de inspector la Antifraudă, dar a fost respinsă.

Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici anunță antena3.ro. Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master, disciplina ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice. În ultimii trei ani, Triculescu a fost în ultimii trei ani practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. Înainte, Mihaela Triculescu a fost director adjunct în Centrul Regional pentru Formarea Profesională a Adulților Dolj.

Fostul director al ANAF, Ionuț Mișa conducea instituția din luna martie, după ce anterior, pentru 9 luni, a fost ministru al Finanțelor. El a condus și Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, post pe care ar urma să revină acum. Chiar de la preluarea mandatului de ministru al Finanțelor, Eugen Teodororovici, a cerut demisia lui Mișa sub diverse motive. Teodorovici l-a acuzat pe Mișa printre altele că ar tergiversa recuperarea unui imobil și a unor sume de bani în cazul casei din Sibiu pierdută în instanță, în 2015, de către familia președintelui Klaus Iohannis. Acum a avut succes cu afirmația”2019 este un an cu foarte multe provocări, iar Fiscul trebuie să se schimbe radical”

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
ruxi jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
parada militara de 1 decembrie jpg
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară