Blue Air suspendă zborurile din 21 martie. Banii pe bilete se restituie sub formă de vouchere

Ultima actualizare:

    Toare aeronavele Blue Air vor rămâne la sol din 21 martie. Doar cursele charter vor mai pleca, la cerereFoto: zf.ro
Toare aeronavele Blue Air vor rămâne la sol din 21 martie. Doar cursele charter vor mai pleca, la cerereFoto: zf.ro

Blue Air a anunţat astăzi, 27 martie, că suspendă zborurile regulate începând cu 21 martie şi până la încheierea perioadei în care starea de urgenţă este activă. Până atunci, pentru perioada 17-20 martie, a introdus programul “Te aducem acasă”. Banii pe bilete se restituie sub formă de vouchere

”Începând cu 21 martie, toate zborurile regulate ale Blue Air vor fi suspendate până la ridicarea stării de urgenţă decretate în România. Blue Air va continua să opereze zboruri charter, în cazul în care există cerere suficientă pentru o anumită destinaţie sau la cererea expresă a unor organizaţii sau autorităţi”, a informat operatorul într-un comunicat.

Blue Air oferă pentru banii dați pe bilete vouchere sau alte călătorii

Astfel, în intervalul 17 – 20 martie, Blue Air va continua să opereze un program ajustat la nivelul cererii din această perioadă, conţinând un număr limitat de zboruri, ”al cărui obiectiv esenţial este de a aduce pasagerii români acasă”.

Pasagerii care au zboruri rezervate până pe 31 mai, inclusiv, şi doresc să-şi reprogrameze călătoria, pot beneficia de rebooking gratuit, pentru zboruri după data de 1 iunie. Dacă nu mai vor plece, li se vor restitui banii pe bilete sub formă de vouchere, ce vor putea fi folosite pentru călătoriile viitoare.

„Suspendarea zborurilor regulate reprezintă pentru, noi, la Blue Air, o premieră tristă şi o decizie dificilă din punct de vedere uman, economic şi operaţional, însă susţinem pe deplin măsurile luate de Guvernul României şi suntem conştienţi de necesitatea acestora pentru a gestiona eficient lupta în contextul pandemiei. Prioritatea noastră este siguranţa pasagerilor noştri, preocupându-ne totodată de confortul lor emoţional. De aceea, facem toate eforturile pentru a-i aduce acasă pe cetăţenii rămaşi departe de ţară şi de familiile lor, şi întreaga echipă Blue Air este mobilizată pentru a păstra un dialog permanent cu pasagerii noştri ale căror planuri de călătorie sunt afectate în această perioadă. Ne bazăm pe inţelegerea şi înţelepciunea comunităţii Blue Air, pasageri şi echipă deopotrivă, şi credem că optimismul şi responsabilitatea sunt principalele noastre arme şi reprezintă primii paşi către revenirea la normalitate”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Ce înseamnă programul Blue Air: ”Te aducem acasă”

Destinaţiile acoperite de programul “Te aducem acasă” includ aeroporturile operate de Blue Air care nu fac obiectul restricţiilor de călătorie impuse de autorităţile locale şi unde a fost înregistrat un număr important de solicitări ale românilor care işi doresc să revină în ţară.

Aceştia pot accesa programul “Te aducem acasă” consultând secţiunea specială de pe site-ul Blue Air, precum şi utilizând numărul de telefon, adresa de e-mail şi formularul dedicat.

”Misiunea prioritară a Blue Air în aceste momente este aceea de a ajuta repatrierea cetăţenilor şi a rezidenţilor români surprinşi departe de casă de instalarea situaţiei de urgenţă”, arată comunicatul.

Pentru informaţii suplimentare, pasagerii pot contacta Call Center Blue Air.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/coronavirus-romania-cfr-anunta-suspendarea-temporara-unor-trenuri

https://www.click.ro/news/national/romania-stare-de-urgenta-masurile-anuntate-de-klaus-iohannis-scolile-raman-inchise-s

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Ozempic jpg
costel constantin a murit jpg
celulita jpg
front bloc jpg
12017640 525980050886004 8476851395779044594 o jpg
drugtest rezultat pozitiv   foto ipj olt jpeg
1 numerologie jpg jpeg
tren cfr gara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net