Boc, la coadă cu «muritorii de rând»

Ultima actualizare:

Un om între oameni. Aşa a părut Emil Boc în acest sfârşit de săptămână. Fostul premier, actualmente primar al municipiului Cluj-Napoca, a venit în Capitală în weekend pentru cumpărături şi întâlniri cu colegii de partid.

Fotoreporterii noştri l-au surprins sâmbătă seară stând cuminte la coadă la un supermarket din Piaţa Amzei din Bucureşti. Boc, care nu mai beneficiază de serviciile SPP, a fost nevoit să coboare printre oamenii de rând pentru a-şi face cumpărăturile. Îmbrăcat la costum şi cu palton gros de iarnă, fostul premier nu a putut fi trecut cu vederea de cei care se aflau la casă, oameni simpli, cu grija zilei de mâine, ori muncitori de pe şantier.

Chiar dacă mulţi români îl consideră răspunzător pentru scăderea nivelului de trai în ţară, cei care s-au trezit cu el la coadă, în magazin, nu l-au luat la rost, ci l-au tratat cu indiferenţă.  

Când era premier mânca la restaurant şi era urmărit de SPP pas cu pas

Pe vremea când era premier, Emil Boc era atent supravegheat de SPP-işti, şi la sala de fitness, şi la restaurant, şi când mergea cu familia la schi. În urmă cu un an fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul premier luând masa la restaurantul Harbour din Capitală, însoţit de SPP-işti. Nu numai că l-au păzit, dar au luat masa cu şeful lor. Au comandat supă Toscana şi pui cu sos de smântână. Potrivit martorilor oculari, au stat la palavre, au mâncat şi s-au amuzat timp de aproape o oră. La final, Boc şi-a luat mâncare şi la pachet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net