Boeing Boeing, cea mai comică piesă de teatru din România, este gata de lansare


    Distribuția Boeing Boeing cuprinde nume sonore ale scenei din România
Distribuția Boeing Boeing cuprinde nume sonore ale scenei din România

Au început repetițiile finale la scena pentru cea mai comică piesă de teatru din România: Boeing Boeing, de Marc Camoletti. Piesa se va juca într-o locație specială, în atmosfera primitoare și elegantă a sălii Epika din Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, invitându-vă la o experiență multisenzorială unică în peisajul teatral românesc.

Distribuția cuprinde nume sonore ale scenei din România (Aurelian Temișan, Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimiși, Marius Gîlea, Maria Buza, Anca Sigartău, Monica Davidescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc), iar printre membrii echipei artistice se regăsesc Șerban Puiu (regie), Irina Margareta Nistor (traducere), Adina Buzatu (costume).

Un arhitect de succes. Trei logodnice stewardese. Și o menajeră bună la toate. Se mai adauga una bucată prieten venit din provincie și un nou avion Boeing care dă peste cap toate orarele de zbor. Și avem ingredientele unui cocktail exploziv care vă va face să zburați de râs.

De luni, 17 septembrie, au început repetițiile finale la scenă la foc continuu în sala Epika a Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City. Această sală fost concepută  special pentru a putea găzdui și alte tipuri de evenimente pe langă proiecția de filme și de aceea s-a lăsat un spațiu generos între ecranul de proiecție și primul rând de locuri. Acesta este spațiul care a fost valorificat pentru punerea în scenă a piesei Boeing Boeing.

Spațiul generos de joc (scena are o lungime de aproximativ 23 de metri pătrați), prezența sistemului ultraperformant de sunet surround și a ecranului impresionant din sală au contribuit la materializarea viziunii inovatoare a regizorului specializat în comedii de situație, Șerban Puiu. Pentru prima oară piesa beneficiază de trei zone active de joc, față de versiunea inițială unde întreaga acțiune se desfașura într-un living. În aceasta versiune, există o zonă principală de joc definită în living și apoi două zone secundare de joc în dormitoare. Sunt astfel conferite noi valențe acțiunii piesei, iar personajele capătă mai multă consistență, potențând nucleul comic central și oferind spectatorilor o experiență multisenzorială plină de haz și de neașteptate întorsături de situație.

Distribuția este una deosebita, fiind dublă pentru personajele Bernard (Aurelian Temișan, Bogdan Stanoevici), Robert (Lucian Ghimiși, Marius Gîlea) și Berta (Maria Buză, Anca Sigartău). Cele trei stewardese sunt interpretate de Monica Davidescu, Tania Popa și Alexandra Velniciuc, iar cover-urile lor sunt trei tinere și talentate actrițe: Raluca Ghervan, Dana Marineci și Anca Dinicu.

Traducerea piesei a fost realizată de către Irina Margareta Nistor, iar regia este semnată de Șerban Puiu.

Scenografia este semnată de Irina Chirilă, iar de costume s-a ocupat bine cunoscuta stilistă Adina Buzatu care isi face astfel debutul in lumea teatrului.Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 29 septembrie la ora 19.

Biletele s-au pus în vânzare la casele de bilete din cadrul Grand Cinema Digiplex și online. Mai multe detalii se regăsesc pe site-ul oficial al spectacolului, www.boeing-boeing.ro.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
cub vica blochina png
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
ceai somn jpg
image
image
image
image
image
image
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea