Bogdan Niculescu-Duvăz a murit. Fostul ministru avea 70 de ani

image
Fostul ministru Bogdan Niculescu-Duvăz a murit la vârsta de 70 de ani Foto: Arhivă personală

Fostul ministru Bogdan Niculescu Duvăz a murit sâmbătă, 16 noiembrie, la vârsta de 70 de ani. Avocatul Gabriel Liviu Ispas a fost cel care a făcut anunțul pe contul său de socializare.

„În această seară, Bogdan Niculescu-Duvăz ne-a părăsit! A plecat într-o lume mai bună, în care să își arate sufletul mare..Drum bun, prieten drag! Mergi liniștit acolo sus, printre stele”, a fost mesajul lui Gabriel Liviu Ispas, publicat în mediul online, prin care anunța moartea fostului ministru. 

Bogdan Niculescu-Duvăz, născut pe 14 decembrie 1948, a fost ministru în guvernele Petre Roman, Victor Ciorbea şi Adrian Năstase.De asemenea, acesta a fost secretar al Frontului Salvării Naţionale. A făcut parte din Consiliul Provizoriu de Uniune Naţională, iar în perioada iunie 1990 - septembrie 1991 a condus Ministerul Tineretului şi Sportului. Bogdan Niculescu Duvăz a părăsit Partidul Democrat în 2003 și s-a alăturat PSD.

În 1977, Niculescu-Duvăz a absolvit Institutul de Arhitectură „Ion Mincu” din București, iar până în 1978 a lucrat ca arhitect la Institutul de proiectări Tulcea. Abia în 1990 acesta și-a făcut intrarea în politică. Doi ani mai târziu a devenit consilier municipal la Primăria Capitalei, iar în 1995 Bogdan Niculescu-Duvăz ajunsese vicepreședintele PD, ca din 1996 să fie ministru pentru Relațiile cu Parlamentul.

image
Bogdan Niculescu-Duvăz a murit la vârsta de 70 de ani

Bogdan Niculescu-Duvăz avea 70 de ani şi în ultimii ani se retrăsese din viaţa publică. „Am aflat cu multă durere ca astăzi a încetat din viaţa, Bogdan Niculescu Duvaz, unul din primii membri ai Frontului Salvării Naţionale, un politician serios şi discret, care a fost o prezenta semnificativă in viaţa politica românească timp de mai mult de 20 de ani. Eu unul, nu te voi uita, Bogdane!”, a scris pe Facebook social-democratul Ioan Mircea Paşcu. 

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Preşedintele Klaus Iohannis participă la evenimentul „20 de ani de luptă împotriva corupţiei“, organizat de Direcţia Naţională Anticorupţie, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg