Bogdan Roman a fost audiat timp de cinci ore la Parchet, în cazul «Deta»

Ultima actualizare:

    Bogdan Roman a fost prins vineri, în centrul Timişoarei
Bogdan Roman a fost prins vineri, în centrul Timişoarei

Fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman (32 de ani), învinuit că a tăiat cu sabia trei persoane, la 24 iulie, în faţa unui bar din localitate, a fost audiat.

Ieri, tânărul a fost adus cu duba Poliţiei, în cătuşe, la Parchetul Tribunalului Timiş, unde a povestit anchetatorilor cele întâmplate. După cinci ore de audieri, Bogdan Roman a ieşit zâmbitor din clădire, dar nu a vrut să răspundă la nici una dintre întrebări.

Tot ieri, chestorul Liviu Popa a făcut public raportul întocmit după controlul de la Deta, anchetă prin care s-a stabilit dacă poliţiştii au intervenit pentru a aplana scandalul sângeros în care au fost implicaţi şi băieţii primarului din oraş.

„Au acţionat conform procedurilor". Aceasta este concluzia raportului făcut de Inspectoratul General al Poliţiei Române în legătură cu intervenţia în conflict a oamenilor legii.

"S-a stabilit că poliţiştii care au executat intervenţia au respectat prevederile legale şi procedurile de lucru, punându-şi în pericol integritatea corporală, pentru aplanarea conflictului", a declarat chestorul Liviu Popa.

Citeşte şi:

Fiul fugar al primarului din Deta a fost prins lângă Timişoara. El este dus la Judecătoria Deta

Bogdan Roman, fiul fugar al primarului din Deta, n-a fost capturat, ci s-a predat! FOTO

Ţiganii tăiaţi la Deta, supuşi la detectorul de minciuni. Au picat testul

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net