Bosquito cântă la Arenele Romane

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vineri, 13 ianuarie, de la ora 20.00, Bosquito cântă la Arenele Romane din Bucureşti alături de prieteni: Adrian Despot (Viţa de Vie), Mircea Baniciu şi Ovidiu Lipan Ţăndărică, Roman Iagupov şi Andrei Cebotari de la Zdob şi Zdub. Show-ul poartă numele “Să nu spui ce-am făcut aseară!” şi promite fanilor foarte multe surprize şi un playlist pe măsură. Biletele costă 45 sau 65 de lei.

Joi, te vezi cu «Amanta de la prânz»

simeon stalpnicul png

«Amanta de la prânz» este o comedie romantică despre iubire, luptă şi moralitate, plină de momente savuroase. Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor, află că soția lui are o aventură chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâștiga partenerul. Rămâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse. Spectacolul aduce în prim-plan “lucrurile importante” dintr-un cuplu, fiind o analiză fină a relaţiei dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei. Poţi vedea această piesă de teatru joi, 12 ianuarie, ora 20.00, la Music Club din Bucureşti. Preţul unui bilet este de 25 de lei. 

Spectacol de magie pentru prichindei

simeon stalpnicul png

În weekend, nimic nu este mai potrivit decât o ieşire cu familia la noul sediu al Teatrului de Magie din Bucureşti. Ştefania Bănică, prima femeie magician balerină din România, prezintă Abramagic, un spectacol şi atelier de magie pentru prichindei. Sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 11.00, cei mici vor avea parte de o oră magică, petrecută într-o companie veselă, relaxantă, dar plină de mistere ce aşteaptă să fie descoperite. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net