Buchet impresionant de flori în memoria Regelui Mihai. Costă 1.000 de euro

image
Pe 5 decembrie 2017, Regele Mihai și-a luat adio de la poporul său

Au trecut doi ani de la moartea Regelui Mihai, dar românii nu l-au uitat. Toate gândurile bune au fost îndreptate astăzi, 5 decembrie, spre Familia Regală. La Palatul Elisabeta a fost trimis un aranjament floral deosebit, realizat de celebra floristă Alina Neacșa, din trandafiri parfumați de grădină englezești. Un soi nou, apărut pe piață anul acesta.

Pe 5 decembrie 2017, a plecat la ceruri ultimul rege al României. Chiar dacă membrii Casei Regale au ales să-l comemoreze cu o săptămână mai devreme, pentru oamenii de rând ziua de astăzi a fost importantă.

Mesajele de condoleanțe au curs. Un impresionant aranjament a fost dus la Palatul Elisabeta de către Alina Neacșa, celebrul florist, care reușește să facă minuni cu florile.

Buchetul pentru Regele Mihai, făcut din trandafiri parfumați

A fost creat chiar de ea din 60 de trandafiri parfumați, 20 de anemone și 25 de cupe de orhidee și frunze de Magnolia. Un asemenea buchet costă nu mai puțin de 1.000 de euro.

image
Alina Neacșa a realizat superbul aranjament și tot ea l-a dus la Palatul Elisabeta

”Trandafirii parfumați de gradină sunt semnatura mea florală și sunt cele mai potrivite flori pentru Casa Regală. De altfel, la aproape toate nunțile sau evenimentele Regale, acestea sunt cele mai folosite flori. Trandafirii aceștia sunt nobili, parfumați și foarte speciali. Cei pe care i-am folosit sunt un soi nou, apărut în 2019 și prin urmare extrem de prețioși. Puțini știu faptul că un soi nou de trandafiri apare după zece ani de teste. Trandafirii folosiți în aranajamentul pentru comemorarea Regelui Mihai sunt de grădină, englezești și se numesc David Austin Eugenie. Anemonele sunt flori care simbolizează moartea unei persoane importante, iar orhideele albe simbolizează inocența, puritatea, eleganța și respectul. Întotdeauna am fost fascinată de Familia Regală, de istoria țării noastre și de imaginea pe care o avem ca stat. Personal, m-aș fi bucurat ca România să rămânâ sub conducerea Monarhiei”, ne-a mărturisit Alina Neacșa (36 de ani).

Cine este Alina Neacșa, cea care a realizat aranjamentul pentru Regele Mihai

Tânăra nu doar că se ocupă de organizarea de evenimente, de aranjarea sălilor pentru evenimente importante, dar îi și învață pe oameni arta de a lucra cu sensibilele flori.

De fapt, ea este unul dintre primii furnizori de cursuri de design floral din România. În 2015, a fondat  Flori cu Fitze Academy. Ideea de a pune bazele acestei afaceri a pornit de la faptul că atunci când a vrut să facă la rândul său astfel de cursuri, Alina și-a dat seama că nu avea prea multe opțiuni pe plan local.

Așa că a urmat cursurile de design floral în Marea Britanie, la UK School of Floristry, din Wilmslow. Până la fondarea acestui business, tânăra a organizat timp de 13 ani evenimente private.

Acum, a ajuns să fie căutată de oameni importanți, care aleg să lucreze cu ea, deși aranjamentele pentru o nuntă grandioasă îi costă chiar și 100.000 de euro.

Citește și:

https://www.click.ro/utile/femei/faci-nunta-2019-uite-ce-culoare-de-buchet-se-poarta

https://www.click.ro/vedete/romanesti/simona-secrier-vaduva-lui-mihai-constantinescu-primul-zambet-dupa-tragedie

https://www.click.ro/news/national/parastas-la-doi-ani-de-la-moartea-regelui-mihai-la-curtea-de-arges

https://www.click.ro/news/national/2-ani-de-la-moartea-regelui-mihai-fost-muscat-de-un-caine-turbat-si-fost-agent-de

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub Roxana Vasniuc png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Medicul psihiatru Gabriel Diaconu FOTO Facebook
Iahtul oligarhului rus Dimitri Pumpianski FOTO Profimedia
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg