Bucureşti: Patru falşi poliţişti au bătut o familie în propria casă

"Au bătut la uşă. Am deschis uşa şi intrat cu cagulele şi cu pistoalele peste noi că peste noi. A zis că e de la poliţie şi atuncea a intrat în casă şi a zis să stăm culcaţi. Avea mască pe faţă, pistoale în mână, cătuşe", a declarat una dintre victime.

Înarmaţi cu pistoale şi cuţite, tâlharii s-au dat drept politişti şi le-au cerut banii pe care îi aveau în casă. Doi bărbaţi au încercat să se opună: unul s-a ales cu capul spart, celalalt cu o tăietură pe spate. În casă se aflau 13 persoane, dintre care trei copii minori.

Locatarii spun că nu cunosc motivul pentru care au fost atacaţi. "Aceste persoane afirmă că indivizii erau mascaţi cu cagule, pistoale şi chiar o pereche de cătuşe care a căzut în apartament. Cei patru indivizi au dispărut. Nu pot face precizări cu privire la identitatea celor patru persoane", a declarat Christian Ciocan.

Cel mai probabil tâlharii veniseră după banii pe care proprietarii casei îi obţinuseră în urma vânzării unui apartament. Imediat după incident, la faţa locului au sosit criminaliştii şi poliţiştii. Poliţistii speră ca pe baza amprentelor şi a cătuşelor uitate de hoţi în apartament să-i poată prinde pe făptaşi.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
cub florin zamfirescu png
horoscop
soldat burkinafaso shutterstock 1839402940 jpg
Turneul Sportul unește FOTO Primăria Constanța jpeg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg