Bucureşti: Un muncitor a murit îngropat de viu

Ultima actualizare:

    Bărbatul nu a mai putut fi salvat
Bărbatul nu a mai putut fi salvat

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, lucra la o reţea de utilităţi pe strada Lonea din apropiera Bulevardului Petrila. El a coborât astăzi, în jurul orei 13.00, într-o groapă care nu avea pereţii fixaţi cu plase de siguranţă iar pământul s-a prăbuşit peste el.

Muncitorul, care lucra la repararea unei reţele de canalizare de pe Strada Lonea din cartierul bucureştean Dămăroaia, a fost îngropat de viu în jurul orei 13.00.

Victima se afla cu alţi doi colegi în groapă, dar doar pe el a căzut pământul. „Pe unul l-a prins doar puţin la picioare iar pe celălalt nu l-a atins deloc. Au avut noroc”, a mai spus Anca Onofrei.

Bărbatul a fost scos de sub pământ de reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti şi după mai bine de zece minute de resuscitare au fost declarat mort în jurul orei 13.40.

"I s-a declarat decesul, nu s-a mai putut face nimic pentru el. Deocamdată nu s-a stabilit oficial dacă a murit din cauză că nu a respectat normele de siguranţă sau a fost un accident", a spus Anca Onofrei, reprezentanta Inspectoratului General pentru situaţii de Urgenţă din Bucureşti.

Soţia lui, care a ajuns imediat pe strada Lonea, a început să urle sfâşiată de durere. Femeia îşi ştia soţul plecat la muncă şi vestea a venit peste ea lăsând-o fără grai.

Citeşte întreg articolul aici

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net