Bugetul Etapei l a Programului Rabla pentru Electrocasnice, epuizat în mai puţin de 24 de ore. Când începe Etapa a ll-a

masina de spalat rabla pentru electrocasnice jpeg
foto: Pixabay.com

Bugetul Etapei 1 a Programului Rabla pentru Electrocasnice, ├«n valoare de 30 de milioane de lei, a fost epuizat ├«n mai pu┼úin de 24 de ore de la start, anun┼ú─â Ministerul Mediului, care precizeaz─â c─â au putut fi achizi┼úionate ma┼čini de sp─âlat rufe, ma┼čini de sp─âlat vase ┼či aparate frigorifice, ├Än urm─âtoarea etap─â, care ├«ncepe la 4 iunie, vor putea fi cump─ârate televizoare, laptopuri ┼či tablete.

ÔÇŁBugetul Etapei 1 a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat ├«n mai pu┼úin de 24 de ore de la start. Au fost rezervate 75.000 de vouchere ├«n valoare de 400 lei fiecare, pentru ma┼čini de sp─âlat rufe, ma┼čini de sp─âlat vase ┼či aparate frigorifice. ├Än total, Etapa 1 a beneficiat de un buget de 30 milioane leiÔÇŁ, anun┼ú─â Ministerul Mediului. Voucherele rezervate vor fi validate ├«n cursul s─âpt─âm├ónii viitoare.Voucherele vor putea fi utilizate la comercian┼úii participan┼úi numai dup─â validare. Lista lor aici: https://cutt.ly/Wb7fjuJEtapa 2 - pentru televizoare, laptopuri ┼či tablete - ├«ncepe pe 4 iunie, la ora 10:00, ┼či se va desf─â┼čura ├«n acelea┼či condi┼úii.

Citește și:

Tot ce trebuie s─â ╚Ötii despre programul ÔÇ×Rabla pentru electrocasniceÔÇŁ

Programul ÔÇŁRabla pentru electrocasniceÔÇŁ a fost modificat. Cum se acord─â bonurile valorice ╚Öi care este valoarea lor

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
rona hartner
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg