Câine abandonat pe râul Siret, salvat de pompieri

simeon stalpnicul png
Câinele a dat din coadă la vederea salvatorului

A avut zile! Aşa se poate spune despre un câine maidanez abandonat în mijlocul râului Siret care se chinuia ţinându-şi cu greu echilibrul pe un pilon al unui pod.

A fost salvat în cele din urmă de pompieri. Era duminică după-amiază, iar mai mulţi pescari ieşiseră să îşi facă ”damblaua”. Au fost şocaţi să audă ”ham-ham” de sub podul CFR peste râul Siret din localitatea Suraia. Au observat cu uimire un câine maidanez care se lupta să nu alunece de pe un pilon al podului.

Au chemat pompierii, iar un membru al echipelor de intervenţie mai curajos a coborât agăţat de o frânghie şi a luat patrupedul în braţe.

Fericit că cineva a avut milă de el, animalul a început să dea din coadă la vederea salvatorului venit din cer. Acesta l-a luat în braţe şi l-a depus în siguranţă pe pod, de unde animalul a luat-o la sănătoasa.”Nu se cunoaşte stăpânul şi nici cum a ajuns acolo”, a povestit pentru Mediafax plutonierul adjutant Florin Olaru de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Anghel Saligny” al judeţului Vrancea.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg