Câinele care şi-a mâncat stăpâna, supravegheat timp de 10 zile

Ultima actualizare:

    Acest câine şi-a  ucis stăpâna
Acest câine şi-a ucis stăpâna

Câinele care a ucis luni o femeie la Drobeta-Turnu Severin va fi ţinut sub observaţie timp de 10 zile la adăpostul de câini comunitari din subordinea Primăriei oraşului.

Animalul a fost pus singur într-o boxă, separată de celelalte încăperi ale adăpostului. Medicul veterinar Neluţu Grosu spune că în cazul unor câini violenţi se poate lua măsura eutanasierii, dar la solicitarea expresă a Poliţiei Turnu Severin, în acest caz animalul va fi ţinut sub observaţie timp de 10 zile, după care se va decide soarta acestuia.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs atacul şi au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, proprietarul câinelui urmând să fie tras la răspundere penală. O femeie, în vârstă de 53 de ani, a fost găsită luni dimineaţă cu capul mâncat de câinele pe care îl avea în gospodărie, un metis Pitbull. Poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru cercetări nu s-au putut apropia de cadavru până când nu a intervenit serviciul de ecarisaj, care a tranchilizat câinele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net