Câinele poliţist s-a «călugărit»

Ultima actualizare:

    Tey a ajuns deja la  Mănăstirea Corbii  de Piatră, unde a fost  primit cu mare bucurieFoto: Facebook Mănăstirea Corbii de Piatră
Tey a ajuns deja la Mănăstirea Corbii de Piatră, unde a fost primit cu mare bucurieFoto: Facebook Mănăstirea Corbii de Piatră

Din câine poliţist a ajuns câine călugăr. Tey şi-a găsit în sfârşit stăpân. La Poliţia Municipiului Roman au fost depuse peste 40 de cereri de adopţie. Cel care a respectat cu sfinţenie cerinţele impuse de oamenii legii e ieromonahul Ignatie, un preot călugăr de la Mănăstirea Corbii de Piatră, din judeţul Argeş.

Câinele din rasa ciobănesc belgian Malinois, declarat “incompetent” de Poliţia Neamţ, are familie nouă. El a lăsat uniforma de poliţist pentru alţi fraţi mai ageri şi curajoşi şi s-a retras la mănăstire. Nu e o glumă! Tey, care a fost scos iniţial la vânzare de poliţişti şi apoi dat spre adopţie, a ajuns în judeţul Argeş, la Mănăstirea Corbii de Piatră, un lăcaş sfânt săpat în stâncă. “Până vineri au fost primite cererile de adopţie şi s-au strâns peste 40. Marţi, o comisie de specialitate a hotărât ca Tey să ajungă la această mănăstire, unde are deja un padoc special amenajat”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Elena Bulgărea. Pe lângă padoc, Tey, care are un an şi două luni, se bucură deja de compania unui exemplar din aceeaşi rasă, dar şi de un spaţiu generos de joacă.

Lăcaşul sfânt din judeţul Argeş e săpat în stâncă
Lăcaşul sfânt din judeţul Argeş e săpat în stâncă

“Tey a ajuns ieri la noi (n.red. marţi) şi a fost primit cu mare bucurie. Este un căţel fricos, care are nevoie să se simtă iubit şi ocrotit. Are cuşca lui şi poate zburda liber prin curtea de 600 mp a mănăstirii. Mai mult, are şi un coleg de joacă pe nume Beethoven, un ciobănesc Malinois în vârstă de patru ani. Vom avea grijă de el şi nu-i va lipsi nimic”, ne-a declarat ieromonahul  Ignatie de la Mănăstirea Corbii de Piatră. Reamintim că Tey a fost scos din breaslă de Poliţia Neamţ, după ce a picat testele de la Centrul chinologic de la Sibiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net