Câinii Cristinei Ţopescu au murit de tristeţe?

Cristina Țopescu a murit singură, alături de câinii săi pe care i a iubit enorm jpeg
Cristina Țopescu a murit singură, alături de câinii săi pe care i-a iubit enorm

A trecut mai bine de o lună de când vestea tragică a morţii Cristinei Ţopescu a şocat întreaga ţară. La fel de mult ne-a impresionat soarta celor şapte câini pe care prezentatoarea tv îi deţinea. Doi dintre ei au fost găsiţi morţi, unul a fost adoptat ulterior de o vecină, ceilaţi cinci au fost luaţi de Kuki Bărbuceanu, preşedintele Asociaţiei Arca. Soarta celor 2 câini morţi a îndurerat iubitorii de animale. Ce s-a întâmplat cu ei? Un instructor de dresaj canin vine cu o teorie emoţionantă.

“Cânii sunt capabili să îşi iubească stăpânul într-o manieră aparte. Ataşamentul lor nu se rezumă doar la a da din coadă când ai sosit acasă sau la sări pe tine de bucurie. Aceştia pot ajunge până la a refuza să se alimenteze dacă stăpânul lipseşte. Au fost cazuri în care câinele a decedat la scurt timp după ce stăpânul lor a trecut în nefiinţă. În alte cazuri, câinii au fost diagnosticaţi cu aceeaşi boală de care suferise şi decedase stăpânul. Cel mai des, câinii refuză să mai mănânce dacă îşi pierd stăpânul”, susţine Mihai Nae, instructor de dresaj canin din Bucureşti.

Specialistul e de părere că la fel au stat lucrurile în cazul celor doi câini ai Cristinei Ţopescu. “Eu cred că acei câini au murit efectiv de tristeţe. Este foarte probabil să fi renunţat chiar ei să se alimenteze când au înţeles că stăpâna lor nu mai trăieşte. Şi spun asta pentru că ataşamentul câinilor adoptaţi faţă de stăpân este mult mai mare decât cel pe care îl au câinii de rasă, cumpăraţi”, adaugă Mihai Nae.

image
Mihai Nae, instructor de dresaj canin

Trupul Cristinei Ţopescu a fost găsit în casă, pe 12 ianuarie. Se crede că a murit în luna decembrie, însă nu se cunoaşte cu exactitate ziua. În curtea şi în casa vedetei au fost găsiţi câţiva câini care erau destul de agresivi la vederea atâtor oameni care veniseră să le disturbe liniştea alături de stăpâna loc. A fost nevoie să fie sedaţi pentru ca autorităţile să poată intra în curte.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
giulia anghelescu2 png
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg