Câinii Cristinei Ţopescu au murit de tristeţe?


    Cristina Țopescu a murit singură, alături de câinii săi pe care i-a iubit enorm
Cristina Țopescu a murit singură, alături de câinii săi pe care i-a iubit enorm

A trecut mai bine de o lună de când vestea tragică a morţii Cristinei Ţopescu a şocat întreaga ţară. La fel de mult ne-a impresionat soarta celor şapte câini pe care prezentatoarea tv îi deţinea. Doi dintre ei au fost găsiţi morţi, unul a fost adoptat ulterior de o vecină, ceilaţi cinci au fost luaţi de Kuki Bărbuceanu, preşedintele Asociaţiei Arca. Soarta celor 2 câini morţi a îndurerat iubitorii de animale. Ce s-a întâmplat cu ei? Un instructor de dresaj canin vine cu o teorie emoţionantă.

“Cânii sunt capabili să îşi iubească stăpânul într-o manieră aparte. Ataşamentul lor nu se rezumă doar la a da din coadă când ai sosit acasă sau la sări pe tine de bucurie. Aceştia pot ajunge până la a refuza să se alimenteze dacă stăpânul lipseşte. Au fost cazuri în care câinele a decedat la scurt timp după ce stăpânul lor a trecut în nefiinţă. În alte cazuri, câinii au fost diagnosticaţi cu aceeaşi boală de care suferise şi decedase stăpânul. Cel mai des, câinii refuză să mai mănânce dacă îşi pierd stăpânul”, susţine Mihai Nae, instructor de dresaj canin din Bucureşti.

Specialistul e de părere că la fel au stat lucrurile în cazul celor doi câini ai Cristinei Ţopescu. “Eu cred că acei câini au murit efectiv de tristeţe. Este foarte probabil să fi renunţat chiar ei să se alimenteze când au înţeles că stăpâna lor nu mai trăieşte. Şi spun asta pentru că ataşamentul câinilor adoptaţi faţă de stăpân este mult mai mare decât cel pe care îl au câinii de rasă, cumpăraţi”, adaugă Mihai Nae.

Mihai Nae, instructor de dresaj canin
Mihai Nae, instructor de dresaj canin

Trupul Cristinei Ţopescu a fost găsit în casă, pe 12 ianuarie. Se crede că a murit în luna decembrie, însă nu se cunoaşte cu exactitate ziua. În curtea şi în casa vedetei au fost găsiţi câţiva câini care erau destul de agresivi la vederea atâtor oameni care veniseră să le disturbe liniştea alături de stăpâna loc. A fost nevoie să fie sedaţi pentru ca autorităţile să poată intra în curte.

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop