Câinii din satul sucevean unde a fost omorât un copil vor fi împuşcaţi

Ultima actualizare:

    Câinii din Dărmăneşti vor fi împuşcaţi
Câinii din Dărmăneşti vor fi împuşcaţi

Autorităţile din localitatea suceveană unde sâmbăta trecută un copil de nici şase ani şi-a pierdut viaţa sfâşiat de o haită de câini au luat decizia de a împuşca toate animalele fără stăpân.

Hotărârea a fost luată în şedinţa de Consiliul Local de vineri, 30 martie, fiind aprobată în unanimitate de consilierii locali.

„Chiar de luni vom solicita sprijinul organelor silvice pentru a putea organiza acţiuni de vânătoare care să vizeze eliminarea câinilor fără stăpân. De asemenea, am mai stabilit ca o persoană care abandonează câini, pentru că avem şi cazuri de acest gen, să fie sancţionată cu amenzi cuprinse între 5.000 de lei şi 10.000 de lei", a declarat Dan Chidoveţ, primarul comunei Dărmăneşti.

În urmă cu o săptămână, Sami Tcaciuc (foto dreapta) a fost atacat de o haită de câini. Copilul a fost pus la pământ, iar animalele i-au provocat zeci de muşcături, cele două din zona gâtului dovedindu-se fatale.

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Adio, dragul meu Sami!

«De ce ai murit, Sami?»

Sami, sfâşiat de câini sub ochii frăţiorului

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net