Calculator ascendent zodii

Ultima actualizare:

    Calculator ascendent zodiifoto: playbuzz.ro
Calculator ascendent zodiifoto: playbuzz.ro

Vă punem la dispoziție un calculator ascendent zodii care vă ajută să aflați ascendentul ce vă va influența viața în cea de-a doua parte a ei. Este important să știți cel de-al doilea semn zodiacal al vostru.

Cu ajutorul acestui calculator ascendent zodii puteți afla care e semnul zodiacal care se afla la orizontul estic în momentul nașterii voastre.

Altfel spus, ascendentul este zodia care răsare în momentul nașterii unei persoane. Dacă cineva este născut în zori sau, mai exact spus, la răsăritul soarelui, atunci ascendentul va fi în același semn ca și semnul zodiacal al nativului, dar acest lucru este rar întâlnit.

În celelalte cazuri, ascendentul personal se calculează în funcție de numărul de ore trecute de la răsăritul soarelui până la momentul nașterii.

Calculator ascendent zodii – Care e importanța și semnificația ascendentului

Este foarte important să folosiți acest calculator ascendent zodii și să vă aflați ascendentul deoarece are o importanță chiar mai mare decât zodia în sine.

Imaginea personalității nativului nu este completă fără caracteristicile ascendentului, care trebuie corelate cu cele ale zodiei natale.

Ascendentul influențează aspectul fizic al nativului sau, mai exact, prima impresie pe care o lasă asupra celor din jur. Acest lucru nu se referă numai la înfățișare ci și la reacțiile pe care le are nativul când este confruntat cu anumite situații.

Calculator ascendent zodii- cum se folosește

Acest calculator ascendent zodii este foarte ușor de folosit. În primul rând, mergeți mai jos pe această pagină, până când găsiți butonul albastru pe care scrie ‘Să jucăm!’. După ce apăsați acest buton, va fi nevoie să răspundeți cât mai corect la câteva întrebări legate de ora, data și ziua nașterii voastre.

După ce veți răspunde la fiecare dintre întrebări, la sfârșit testul va genera automat ascendentul zodiei voastre.

Calculator ascendent zodii – Important de făcut, la sfârșit

După ce ați terminat de răspuns la toate întrebările solicitate de calculator ascendent zodii și ați primit răspunsul dorit, nu uitați să apăsați și butonul albastru pe care scrie ‘Partajează!’.

Apăsând acest buton le vei arăta și prietenilor de pe Facebook care este ascendentul zodiei tale, dar le vei permite să folosească și ei calculator ascendent zodii pentru a afla ce semn zodiacal le influențează lor viața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net