Călin Popescu-Tăriceanu împlinește 68 de ani. Ce meserie are de fapt

image
Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu împlineșe astăzi, 14 ianuarie, vârsta de 68 de aniFOTO: adevarul.ro

Ast─âzi, 14 ianuarie, C─âlin Constantin Anton Popescu-T─âriceanu ├«mpline╚Öte 68 de ani. Ca politician a fost deputat, ministrul industriei ┼či comer┼úului, premier, senator. Dar, care este meseria lui, de fapt? Este la a cincea c─âs─âtorie ╚Öi are trei copii. La mul╚Ťi ani!

C─âlin Constantin Anton Popescu-T─âriceanu ├«mpline╚Öe ast─âzi, 14 ianuarie, v├órsta de 68 de ani. Gheorghe Athanasiade, bunicul lui C─âlin Popescu-T─âriceanu, a fost unul dintre pionierii importului de automobile ├«n Rom├ónia, iar viitorul prim-ministru a continuat pasiunea acestuia pentru ÔÇŁmotoareÔÇŁ.

C─âlin Popescu-T─âriceanu, biografia

  • Politicianul s-a n─âscut ├«n Bucure╚Öti ╚Öi a studiat la Liceul ÔÇŁSf├«ntul SavaÔÇŁ, apoi a absolvit Facultatea de Hidrotehnic─â din Institutul de Construc╚Ťii Bucure╚Öti. A f─âcut ╚Öi un master ├«n Matematic─â-Informatic─â, la Universitatea Bucure╚Öti (1981).
  • La sf├ór╚Öitul liceului, C─âlin Popescu-T─âriceanu a fost fotomodel pentru Zina Dumitrescu. A avut o singur─â reprezenta╚Ťie pentru care a primit 250 de lei.

image
Pe 25 iulie 2006, premierul Călin Popescu-Tăriceanu a avut un accident în care a suferit o ruptură de menisc și l-am văzut venind la Guvern cu piciorul în ghips și șlapi în picioare
  • A lucrat ca inginer la Consiliul Na╚Ťional al Apelor, la Trustul de Construc╚Ťii Industriale Bucure╚Öti, ╚Öi ca asistent universitar. ├Än 1990, a fondat postul de radio privat Radio Contact, al c─ârui director general a fost p├ón─â ├«n 1996. Din 1993, a ├«nceput afacerile cu ma╚Öini din import care i-a adus ╚Öi o avere considerabil─â.
  • Tot ├«n anul 1990, a fost membru fondator al PNL, iar dup─â primele alegeri a fost deputat de Arad. De atunci, a participat la toate alegerile din Rom├ónia ╚Öi a fost deputat ╚Öi senator.
  • La 28 decembrie 2004, devine premierul Rom├óniei pentru patru ani. ├Än seara zilei de 25 iulie 2006, era pe motocicleta sa Harley-Davidson c├ónd a avut un accident ├«n care a suferit o ruptur─â de menisc ╚Öi l-am v─âzut venind la Guvern cu piciorul ├«n ghips ╚Öi ╚Ölapi ├«n picioare.

image
Călin Popescu Tăriceanu este căsătorit din anul 2013 cu Loredana Moise (41 de ani), care este mai tânără cu 26 de ani decât el

Călin Popescu Tăriceanu este căsătorit din anul 2013 cu Loredana Moise (41 de ani), care este mai tânără cu 26 de ani decât el. Un an mai târziu, președintele Senatului a devenit tată pentru a treia oară, la vârsta de 62 de ani. Loredana Moise lucrează ca designer vestimentar.

image
La sfârșitul liceului, Călin Popescu-Tăriceanu a fost fotomodel pentru Zina Dumitrescu. A primit 250 de lei

Loredana ┼či C─âlin Popescu T─âriceanu s-au c─âs─âtorit ├«n vara lui 2013, aceasta fiind cea de-a cincea c─âsnicie a fostul ┼čef al Senatului. Penultima so┼úie a fost Ioana, cu 26 de ani mai t├ón─âr─â dec├ót T─âriceanu. Cei doi ├«l au ├«mpreun─â pe Mihai, C─âlin jr. fiind fiul din cea de-a treia c─âs─âtorie a politicianului. C─âlin Popescu T─âriceanu (67 de ani), a devenit t─âtic pentru a treia oar─â la finele anului 2014. So┼úia sa, Loredana, ├«n v├órst─â de 41 de i-a d─âruit tot un b─âie┼úel. Politicianul mai are doi copii, C─âlin jr. (23 ani) ┼či Mihai (15 ani).

C─âlin Popescu-T─âriceanu, averea

C─âlin POescu-T─âriceanu este pasionat de motoare.

image
Călin Popescu-Tăriceanu are șase mașini și o motocicletă Triumph

Potrivit celei mai recente declara╚Ťii de avere, C─âlin POescu-T─âriceanu are dou─â terenuri ├«n Snagov, de 4100 mp, ╚Öase case, ╚Öase ma╚Öini ╚Öi o motociclet─â Triumph, bijuterii, ceasuri ├«n valoare de 60.000 de euro, ├«n jur de 275.000 de euro din v├ónzarea a trei apartamente, conturi ├«n 15 b─ânci cu circa 1,8 milioane de euro ╚Öi alte investi╚Ťii. Ca senator, C─âlin Popescu-T─âriceanu a ├«ncasat ├«n 2019 un salariu de 168.295 de lei, adic─â 14.000 de lei pe lun─â.

Citește și:

C─âlin Popescu T─âriceanu ╚Öi-a dat demisia de la ╚Öefia Senatului. Cui i-a oferit PSD func╚Ťia

Ce frumos este fiul cel mic al lui Călin Popescu-Tăriceanu! Cei doi s-au distrat în parc

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg