Calitatea produselor Fares, recunoscută atât de organismele de certificare ISO cât și de către consumatori

Fares Orăștie, cel mai mare producător român de ceaiuri și remedii din plante medicinale, anunță recunoașterea calității produselor sale la nivel internațional, precum și creșterea popularității în rândul românilor.

Astfel, compania a obținut certificarea sistemului de management al sigurantei alimentului in conformitate cu standardul ISO 22000:2005 (HACCP) pentru fluxul de ceaiuri, precum și recertificarea sistemului de management al calității în conformitate cu ISO 9001:2008 pentru întreg grupul de firme Fares, ambele atestări aducând garanții suplimentare pentru CALITATEA SI SIGURANTA produselor Fares. Organismul de certificare este TUV RHEINLAND ROMANIA, filială a Grupului German TUV Rheinland, cu sediul în Koln, Germania.

Dubla certificare reflectă responsabilitatea companiei față de consumatori și conformitatea cu cerințele autorității de reglementare, precum și cu cele agreate de clienți în legătură cu siguranța alimentelor.

“Satisfacția și siguranța consumatorilor sunt extrem de importante pentru compania noastră. De aceea,  ne asigurăm în permanență că produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Respectăm oamenii, natura și tot ceea ce facem și ne bucurăm să vedem că acest lucru nu trece neobservat. Anul acesta, Fares a urcat 20 de poziții în topul celor mai puternice 100 de branduri românești, fiind singura companie de ceaiuri și suplimente alimentare care face parte din acest clasament.Prezența permanentă în acest top reflectă recunoașterea calității produselor Fares și aprecierea consumatorilor față de brand, analizate în cadrul unui studiu de specialitate realizat de revista Biz în luna august 2016”, a declarat Constantin Ana-Maria, manager comunicare Fares.

Fares are o experiență de 87 de ani în prelucrarea plantelor naturale, dezvoltând cu atenție tehnologiile care stau la baza a peste 400 de ceaiuri și produse din plante medicinale.

Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
Iran, Getty jpg
inava4 jpg
image
image
image
image
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg