Călugărul Stafie l-a ucis pe Rusu la beție. Crima a avut loc la un schit din Suceava

Criminal la 73 de ani și călugăr? Pare neverosimil dar polițiștii spun că este adevărul. Fapta s-a petrecut la schitul din satul sucevean Manolea, comuna Forăști iar victima a fost un bărbat de 58 de ani. Cei doi s-au luat la ceartă la băutură și de la vorbe grele la bătaie a fost doar un pas iar bătrânul călugăr a fost mai violent. 

Călugarul criminal a fost retinut
Călugărul care a săvârșit fapta spune că doar s-a îmbrâncit cu victima. Captură stirileprotv.ro

 Duminică, 14 ianuarie 2024, polițiștii din Suceava au fost sesizați că la Spitalul municipal Fălticeni a fost adus în comă de gradul IV un bărbat de 58 de ani, Florentin Rusu, din comuna Forăști. Victima aflată în stare critică a fost transferată ulterior la Spitalul Județean Suceava, unde a intrat în stop cardio-respirator și a murit. 

Cum a ajuns criminal un călugăr 

Oamenii legii au stabilit că doi frați Florentin și Vasile Rusu au mers la schitul din satul sucevean Manolea, unde au consumat alcool împreună cu un călugăr. La un moment dat, lui Vasile Rusu i s-a făcut rău și a plecat acasă.  

Anchetatorii au stabilit că, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, Florentin Rusu (58 de ani) a mers la grajdul din schit și a vrut să dea drumul animalelor potrivit adevarul.ro. Călugărul s-a enervat și i-a aplicat o corecție fizică lui Florentin, în urma căreia săteanul a rămas lat la pământ. Pentru că nu l-a putut ridica, călugărul i-a anunțat familia.

Victima a murit în spital

Pe la ora 05.00-05.30, alți doi frați ai victimei au mers cu mașina la fața locului. Aceștia l-au luat pe Florentin Rusu și l-au dus acasă, i-au schimbat hainele și văzând că nu își revine au solicitat intervenția unei ambulanțe scrie stireasucevei.ro.

Victima a fost preluată și transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, iar de aici la Spitalul Județean Suceava, având diagnosticul traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de cunoștință, comă de gradul IV profundă, stop cardio-respirator resuscitat.

Pentru că nu și-a recăpătat cunoștința, familia a anunțat Ambulanța, iar Florentin Rusu a fost transportat la spitalul din Fălticeni, unde medicii au constatat că bărbatul intrase în comă de gradul IV. Victima a fost transportată ulterior la spitalul din Suceava, unde a decedat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net