Camion plin cu bere, lovit de un tren în staţia Roşiori Est


    Accidentul s-a produs din vina șoferului camionului
Accidentul s-a produs din vina șoferului camionului

Accident feroviar, marți dimineață, la ieșirea din stația Roșiori Est, județul Teleorman. Un camion a fost lovit de un tren Regio, călătorii fiind preluaţi cu autobuze pentru a fi duşi la destinaţie. Traficul feroviar a fost oprit între staţiile Roşiori Est şi Roşiori Nord, trei trenuri fiind anulate, transmite News.ro.

Accidentul a avut loc în jurul orei 06.30, pe Magistrala 909, ruta Alexandria - Roşiori Nord, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei CFR, Oana Brânzan.

Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs din cauza şoferului camionului, care la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei, nu a respectat indicatorul rutier şi a fost lovit de trenul Regio 9362, care circula pe ruta Alexandria - Roşiori Nord.

Din fericire, călătorii nu au fost răniţi, aceştia fiind coborâţi din tren şi preluaţi cu autobuze pentru a fi duşi la destinaţie, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu.

Trenul implicat în accident a fost retras din zonă, iar alte două garnituri au fost anulate pe distanţa Roşiori Est - Roşiori Nord.

Camionul lovit de tren, care transporta navete cu bere, va fi ridicat cu o macara de pe linie, după ce marfa va fi mutată într-un alt tir.

Traficul feroviar dinspre staţia Roşiori Est spre Roşiori Nord este oprit de peste trei ore.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FotoJet (1) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg