Campania ”DaruiEști în BucurEști”. Unde donezi jucarii pentru copiii nevoiași

21 aprilie 2021
article img
Jucăriile de care copiii dv s-au plictisit pot fi donate în cadrul ”Campaniei ”DaruiEști în BucurEști”

Vine Paștele, iar o faptă bună este tot ce contează. Sunt mulți copii nevoiași, unii chiar orfani, care și-ar dori să primească un cadou de la Iepuraș, însă, de multe ori, acesta nu trece și pe la ei. Tocmai de aceea, autoritățile locale au inițiat Campania ”DaruiEști în BucurEști”, prin care cu toții putem dona o jucărie.

Primăria Capitalei, prin Proedus, sub coordonarea Direcției Cultură, Învățământ, Turism, dă startul campaniei “DaruiEști în BucurEști”, derulată în cadrul proiectului “Vacanță activă în București”.

Aceasta se desfășoară în perioada 21-28 aprilie 2021 și are ca scop colectarea de jucării, noi, ambalate, pentru copiii din centrele rezidențiale, centrele de tip familial și de plasament din Capitală.

Jucăriile pot fi donate la Muzeul Copiilor (Bd. Decebal 11) și în Afi hub Pproedus (Mall Afi Cotroceni - etaj), în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Jucăriile vor fi sterilizate și apoi oferite în siguranță copiilor. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0314/254.499 (echipa Proedus).