Campioană naţională la box a bătut măr o şoferiţă

Ultima actualizare:

    Dora Mustăţea
Dora Mustăţea

S-a crezut în ringul de box şi a sărit la bătaie. O fostă sportivă s-a năpustit cu pumnii asupra unei tinere care a scos-o din sărite. Întreaga scenă s-a petrecut în mijlocul unei străzi din Craiova.

Deranjată de faptul că maşina unei tinere s-a defectat în mijlocul drumului, iar ea nu a mai avut pe unde să treacă, Dora Mustăţea, fostă campioană naţională la box, s-a gândit să-i dea o corecţie.

A sărit la bătaie şi a lovit-o cu pumnii până când i-a spart nasul şi un dinte.

„Am avut ghinionul să mi se strice maşina într-o intersecţie. Eu încercam să dau telefoane pentru a-mi tracta maşina de acolo.

Ea a traversat strada. Se pare că nu i-a convenit faptul că mi se stricase maşina tocmai acolo, că m-a înjurat. I-am zis să-şi vadă de drumul ei, după care m-a lovit", a spus victima, Ana Maria Gîlcă, jurnalist la Oltenia 3 TV. 

După loviturile primite, tânăra a ajuns la spital cu o fractură de piramidă nazală.

Ea va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală şi a rămas şi fără un dinte.

Sportiva susţine că i-a dat jurnalistei doar o palmă.

Ana Maria Gîlcă

Ana Maria Gîlcă
Ana Maria Gîlcă

„Domnişoara era parcată cu maşina în mijlocul străzii şi i-am spus foarte frumos, mai la glumă «Mai, aici ­te-ai găsit să-ţi laşi maşina?».

Prima dată, recunosc că i-am dat o palmă. Nu-mi aduc aminte să-i fi dat la nas. Dar era să se facă accident din cauza ei", a povestit Dora Mustăţea.

Victima a depus plângere la poliţie împotriva agresoarei, iar aceasta este cercetată în libertate pentru lovire şi alte violenţe.

Click! spune:

Dora Mustăţea a început boxul acum patru ani. S-a impus la categoria 51 kg în Cupa României şi a luat locul doi la Campionatul Naţional.

La Europenele de la Rotterdam a fost însă eliminată din prima rundă, lucru care s-a întâmplat şi la „naţionalele" din acest an, astfel că visul ei de a participa la JO de la Londra din această vară a fost spulberat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image png
index (22) jpg
aterizare de urgenta jpg
banner iosif rotariu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net