Campion naţional la tir, dispărut de două zile. Explicaţia tatălui

Ultima actualizare:

    Părinţii băiatului au împânzit oraşul cu afişe în care cer ajutorul cetăţenilor
Părinţii băiatului au împânzit oraşul cu afişe în care cer ajutorul cetăţenilor

Un adolescent în vârstă de 16 ani din Vrancea, campion naţional la tir, a dispărut de două zile. Băiatul locuia într-un cămin şcolar, iar în camera lui a fost găsit un bilet în care scria:"Aţi scăpat de mine!".

De marţi, adolescentul a dispărut fără urmă. Părinţii băiatului sunt disperaţi şi au împânzit oraşul Focşani cu afişe în care cer ajutorul cetăţenilor. "De ieri dimineaţă (marţi - n.r.) nu mai ştiu nimic de el. Sunt disperat. Nu l-am bătut niciodată, nu ne-am purtat urât cu el. Nu pot să îmi dau seama ce s-a întâmplat. A luat doar nişte haine şi a plecat", a spus Ion Zaharia, tatăl tânărului, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Conform sursei citate, Costel nu s-a plâns niciodată colegilor sau prietenilor că ar avea probleme acasă, ci doar era nemulţumit de intenţia părinţilor de a-l transfera la unul dintre liceele din Adjud.

Elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional Unirea, Costel Zaharia este un elev bun la învăţătură, iar în paralel face sport de performanţă. Adolescentul practică tir-ul, fiind legitimat la Clubul Sportiv "Unirea" Focşani . Anul acesta a devenit campion naţional la tir, la juniori, în urma unui concurs caştigat în luna martie.

„Nu are probleme comportamentale. Am aflat azi (n.r. ieri) de la părinţi că a plecat de acasă, dar nu ştiu să fi existat dispute în familie. Pot să spun că în ultima vreme Costel manifesta un uşor dezinteres faţă de şcoală şi de disciplina sportivă pe care o practică. Probleme legate de şcoală nu are. Este un copil glumeţ, plin de viaţă, se comportă civilizat, colaborează foarte bine cu colegii, este bine educat şi cu bun simţ. Sper că plecarea lui de acasă este doar o revoltă, un semnal de alarmă”, a declarat profesorul Alina Vulpe, diriginta lui Costel Zaharia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net