Când se va vaccina Nicușor Dan anti-Covid. Primarul Capitalei a făcut anunțul

Ultima actualizare:

    Nicușor DanSursa foto: Merdiafax/Alexandru Dobre
Nicușor DanSursa foto: Merdiafax/Alexandru Dobre

"De ce nu s-a vaccinat Nicușor Dan?", "Când se vaccinează Nicușor Dan" sunt întrebările care au stat pe buzele tuturor în ultimele luni, generând inclusiv glume și ironii. Iată că vineri, 26 noiembrie, primarul Capitalei a făcut un anunț important pe această temă.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că îşi va face vaccinul anti-COVID săptămâna viitoare. El a spus de mai multe ori că se va vaccina după ce îşi va face analize.

Nicușor Dan a trecut prin boală în luna mai

Primarul Capitalei a fost întrebat într-o conferinţă de presă dacă s-a vaccinat. „Am spus că trebuie să fac nişte investigaţii medicale. Le-am făcut şi săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a spus Nicuşor Dan, potrivit News.ro. Pe 31 august, Nicuşor Dan a fost întrebat de jurnalişti, la conferinţa de presă de prezentare a bilanţului de 10 luni de la preluarea mandatului, de ce nu s-a vaccinat anti-COVID, el anunţând atunci că a trecut prin boală în luna mai.

Citește și:

Nicușor Dan nu are certificat verde: „Mă voi vaccina după ce fac un set de analize pe care nu am avut timp să le fac”

Adevăratul motiv pentru care Nicușor Dan nu s-a vaccinat anti-Covid

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net