Captură uriașă! Doi tulceni au prins un sturion de 140 de kilograme, lung de 2,5 metri


    Sturionul a fost găsit în căruța a doi tulceniFoto: adevarul.ro
Sturionul a fost găsit în căruța a doi tulceniFoto: adevarul.ro

Un sturion de 140 de kilograme și 2,5 metri lungime a fost prins în apele Dunării de doi pescari amatori. La rândul lor, tulcenii au fost prinși de polițiști, iar peștele uriaș a ajuns din nou în apă.

Sturionul, din specia morun, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră în căruţa a doi locuitori ai judeţului Tulcea, joi, în jurul orei 13.00. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea au acționat în baza unei informaţii. Ei au oprit pentru control, pe raza localităţii Grindu, un atelaj hipo în care se aflau doi bărbaţi, în vârstă de 41, respectiv 61 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea, scrie adevarul.ro.

„În urma controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în atelaj, un sturion din specia morun, în stare vie, având greutatea de 140 kilograme şi o lungime de peste 2,50 metri”, transmite Poliţia de Frontieră. Cei doi bărbaţi au declarat că au pescuit peştele în fluviul Dunărea şi voiau să-l comercializeze. Peştele a fost redat mediului natural în prezenţa reprezentanţilor Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură, a poliţiştilor de frontieră şi a unuia dintre suspecţi. 


    Peștele cântărea 140 de kilogrameFoto: adevarul.ro
Peștele cântărea 140 de kilogrameFoto: adevarul.ro

„În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturaţi pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum şi a produselor şi subproduselor obţinute din aceştia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare”, se mai arată în comunicatul de presă.

Citește și: 

Hoții au capturat aproape o tonă de pește din Delta Dunării în plină prohibiție. Când ai voie să pescuiești

Uite ce a prins un arădean! Somn uriaş capturat pe Mureş: 80 de kilograme şi 1,80 metri lungime

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub lensa animat gif
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg