Carantina în Slobozia, prelungită încă 7 zile. Rata de infectare continuă să fie ridicată


    Carantina în Slobozia, prelungită încă 7 zileSursă foto: Gettyimages
Carantina în Slobozia, prelungită încă 7 zileSursă foto: Gettyimages

Perioada de carantină pentru municipiul Slobozia a fost prelungită, fiind a cincea săptămână în care se aplică măsuri stricte de prevenire a răspândirii coronavirusului, în condiţiile în care incidenţa cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 este de 6.2 la mia de locuitori. Măsura de carantinare a oraşului a fost prelungită cu 7 zile.

Prin ordinul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) din 10 decembrie, măsura de carantină zonală a municipiului Slobozia se prelungeşte pentru o perioadă de 7 zile. 

”Perioada de carantinare a localităţii Slobozia se prelungeşte pentru o perioadă de încă 7 zile.Suntem aproape de a ieşi din perioada de carantinare a localităţii pentru că incidenţa cazurilor de îmbolnăvire este de 6,2/1000 locuitori şi este în scădere în ultimele zile", au anunţat, joi seară, reprezentanţii Primăriei Slobozia.

Astfel, în perioada următoare, vor trebui respectate în continuare măsurile impuse în ultimele trei săptămâni în încercarea de a limita răspunderea coronavirusului. 

  • Printre altele, se menţine limitarea capacităţii magazinelor/supermarketurilor/hipermarketurilor la maxim 30%, cu respectarea normelor de distanţare fizică.
  • În cazul centrelor comerciale/parcurilor comerciale, se limitează accesul persoanelor, astfel încât să se asigure 8 metri pătraţi/persoană. 
vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
caine jpg
pamela anderson jpeg
cub andi moisescu png
image
image
image
image
image
image
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
Talibanii nu mai vor să vadă femei nicăieri jpg