Care mai este starea miliardarului Ioan Niculae, grav bolnav de Covid și internat la spitalul Victor Babeș

image
Ioan Niculae este printre cei mai boga╚Ťi rom├óni iar pasiunea sa este sportul

Miliardarul Ioan Niculae aflat ├«n stare grav─â la Spitalul de Boli Infec╚Ťioase Victor Babe╚Ö din Bucure╚Öti dup─â ce s-a ├«mboln─âvit de Covid se simte mai bine ╚Öi a fost mutat de la Terapie Intensiv─â ├«ntr-un salon pentru pacien╚Ťii afla╚Ťi ├«n recuperare. Niculae o are al─âturi ├«n salon pe so╚Ťia sa ╚Öi ea infectat─â cu virusul care a f─âcut ravagii.

Ioan Niculae, unul dintre cei mai boga╚Ťi rom├óni ╚Öi sotia lui au fost infecta╚Ťi cu noul coronavirus la ├«nceputul lunii noiembrie. In urm─â cu c├óteva zile, surse medicale au anun╚Ťat c─â omul de afaceri se afl─â la sectia ATI a spitalului Victor Babes ╚Öi putea respira doar cu ajutorul aparatului pentru oxigen.

Ioan Niculae a ieșit de la Terapie Intensivă pe 30 noiembrie

Potrivit prosport.ro, Ioan Niculae a iesit de la terapie intesiv─â luni, 30 noiembrie ╚Öi se simte mai bine. El a dat mai multe telefoane ╚Öi a vorbit la telefon cu ╚Öefii clubului de fotbal Astra Giurgiu al c─ârui patron este ╚Öi care traverseaz─â o situa╚Ťie grea ├«n campionat. Niculae a vorbit cu responsabilii afacerilor sale dar ╚Öi cu prieteni de familie. Tratatamentul impus la spital a dat rezultate, iar starea lui de s─ân─âtate s-a ├«mbun─ât─â╚Ťit.

Cum s-a îmbolnăvit Ioan Niculae

Surse din jurul omului de afaceri Ioan Niculae sunt convinse c─â acesta a luat virusul de la stadion. Conform presei sportive, la echipa de fotbal au fost la sf├ór╚Öitul lui octombrie-├«nceputul lui noiembrie un focar de coronavirus, iar 27 de juc─âtori de la prima ╚Öi a doua echip─â au fost infecta╚Ťi. Directorul sportiv, Bogdan Mara ╚Öi pre╚Öedintele clubului Dani Coman au contactat ╚Öi ei virusul fiind testa╚Ťi pozitiv.

Cum s-a vindecat Ioan Niculae

C├ónd s-a aflat c─â miliardarul Ioan Niculae este ├«n stare grav─â, Coman a recunoscut ├«ntr-un interviu pentru presa din Arge╚Ö c─â omul de afaceri a fost ajutat de prietenul s─âu Gigi Becali care i-a oferit medicamente aduse din Rusia. Mai mult, se avea ├«n vedere eventualitatea ca Niculae s─â primeasc─â ╚Öi tratament pe baz─â de plasm─â. Nu se ╚Ötie dac─â a fost nevoie cert este c─â miliardarul Ioan Niculae ╚Öi-a revenit.  

Citi╚Ťi ╚Öi

Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogaţi români, se luptă cu noul coronavirus. Este în stare critică

Miliardarul Ioan Niculae, dus cu duba la DIICOT

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
BeFunky collage (40) jpg
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg