Carmen Dan, în inspecţie pe plajele de pe litoral! Cum a apărut la malul mării

simeon stalpnicul png
Carmen Dan a verificat plajele din Mamaiafoto: Mariana Iancu

S-au f─âcut preg─âtiri intense ├«n sta┼úiunile de la malul m─ârii pentru mini vacan┼úa de 1 mai, iar ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a luat "pulsul" plajelor din Mamaia. S├ómb─ât─â ├«n jurul pr├ónzului, ea ┼či-a f─âcut apari┼úia la malul m─ârii purt├ónd o ┼úinut─â estival─â ├«n ton cu temeperaturile prietenoase de afar─â.

Carmen Dan a mers s─â inspecteze stadiul preg─âtirilor pentru minivacan┼úa de 1 Mai ├«ntr-o zon─â fierbinte. Ministrul a f─âcut o oprire ├«n punctul zero al distrac┼úiei de pe Litoral. A ajuns ├«n sta┼úiunea Mamaia, unde a verificat plajele. ├Ämbr─âcat─â cu o rochie alb─â cu imprimeu floral, peste care a purtat un sacou ├«n aceea┼či nuan┼ú─â, Carmen Dan a r─âsouns ├«ntreb─ârilor jurnali┼čtilor legate de demisia Vioric─âi D─ânicil─â. 

"Domnul pre┼čedinte a avut o sup─ârare ┼či toat─â lumea a constatat. V─â asigur c─â premierul, dar ┼či Guvernul - care au ca obiectiv s─â pun─â ├«n aplicare programul de guvernare, cu orice risc - au avut ├«ntotdeauna deschidere ┼či ┼či-au dorit o comunicare ┼či o colaborare cu Administra┼úia Preziden┼úial─â, o colaborare interinstitu┼úional─â. Nu cred c─â ar trebui s─â uitam lucrul acesta", a declarat Carmen Dan. MInistrul a subliniat c─â Viorica D─âncil─â nu ar trebui s─â demisioneze.

Pre┼čedintele Klaus Iohannis a declarat vineri c─â Viorica D─âncil─â nu face fa┼ú─â pozi┼úiei de prim-ministru al Rom├óniei ┼či i-a cerut public demisia, spun├ónd c─â ├«i retrage ├«ncrederea. ┼×eful statului a invocat disputa Guvern - BNR ┼či memorandumul privind mutarea ambasadei Rom├óniei la Ierusalim. 

Premierul a reac┼úionat dup─â aproximativ nou─â ore, ├«ntr-un interviu pentru Rom├ónia Tv. Ea a spus c─â nu va demisiona pentru c─â nu are niciun motiv, c─â s-a sim┼úit jignit─â de aprecierile pre┼čedintelui Klaus Iohannis ┼či c─â va merge mai departe. "Voi merge mai departe. Pre┼čedintele nu are atribu┼úii ├«n a demite un prim-ministru", a afirmat D─âncil─â. Ea a mai sus┼úinut c─â pre┼čedintelle "dorea s─â medieze o disput─â imaginar─â ├«ntre Guvern ┼či BNR, dar, ├«n acela┼či timp, vrea un r─âzboi ├«ntre Guvern ┼či Administra┼úia Preziden┼úial─â".

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
regina letizia (5) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (39) jpg
image
image
image
image
iphone usb c
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg