Carmen Iohannis, alături de copiii cu autism la Sibiu. „Toți copiii sunt ai noștri”


    Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, participă, duminică, la Sibiu, la manifestările organizate cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismuluifoto: oradesibiu.ro
Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, participă, duminică, la Sibiu, la manifestările organizate cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismuluifoto: oradesibiu.ro

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, participă, duminică, la Sibiu, la manifestările organizate cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului, spunând că ”e important să nu avem prejudecăţi de niciun fel”.

Fundaţia ”Un copil, o speranţă” (UCOS) din municipiul Sibiu organizează, duminică, cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului mai multe manifestări prin care doreşte să atragă atenţia comunităţii asupra acestei afecţiuni care devine din ce în ce mai frecventă şi să-i înveţe pe părinţi să ceară ajutor atunci când li se pare că micuţii lor nu se dezvoltă aşa cum trebuie.

Manifestările au început la ora 14.00, în Parcul Sub Arini, cel mai mare din oraş, la scurt timp sosind şi Carmen Iohannis, scrie news.ro.

”E important să nu avem prejudecăţi de niciun fel. Toţi copiii sunt ai noştri, toţi suntem cu probleme, niciunul nu este lipsit de probleme, deci trebuie să ne acceptăm unii pe alţii aşa cum suntem şi să le luptăm şi să ne iubim pentru că aceasta ne este menirea. Anul acesta, în săptămâna «Şcolii Altfel» voi merge cu elevii mei la acelaşi spital (n.r. – Spitalul de Psihiatrie, Secţia Copii), la casa de copii şi o să avem şi altfel de activităţi”, a declarat Carmen Iohannis, imediat după ce a ajuns în parc.

Soţia preşedintelui a dat mâna cu copiii, a stat de vorbă cu ei şi s-a fotografiat cu micuţii.

Potrivit organizatorilor, Carmen Iohannis nu va avea vreo intervenţie oficială şi va participa doar la manifestările din parc, nu la toată seria de evenimente.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg