Carmen Iohannis NU va fi audiată la Parchetul General. Și-a luat scutire medicală

image
Carmen Iohannis este aşteptată astăzi, 10 decembrie, la Parchetul General pentru a fi audiată în legătură cu casele deţinute împreună cu soţul său, preşedintele Klaus IohannisFOTO: Click!

Carmen Iohannis eera aşteptată astăzi, 10 decembrie, la ora 16.00, la Parchetul General pentru a fi audiată în legătură cu casele deţinute împreună cu soţul său, preşedintele Klaus Iohannis. Soția președintelui nu se va prezenta la audieri. Avocatul a depus un certificat medical.

UPDATE Ora 14.30.  Carmen Iohannis, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, nu va mai fi audiată luni la Parchetul General într-un dosar deschis ca urmare a unui denunţ în legătură cu sumele de bani obţinute din închirierea unui imobil, informează romaniatv.net. Avocatul a depus un certificat medical.

Carmen Iohannis era aşteptată să se prezinte la Parchetul General în jurul orei 16,00.

Ora 10.30. Carmen Iohannis a fost chemată la Parchet, astăzi, 10 decembrie, ca urmare a plângerii penale formulate de publicația online ”Lumea Justiţiei” împotriva soţilor Iohannis şi a notarului Radu Gabriel Bucşa din Sibiu, scrie news.ro. Plângerea penală este despre modul în care cuplul prezidenţial a intrat, din 1999, în posesia a două imobile din centrul Sibiului, situate în strada Nicolae Bălcescu nr. 29 şi în strada Gheorghe Magheru nr. 35.

Soţia şefului statului a fost iniţial chemată la audieri în 15 noiembrie, însă nu a putut da curs invitaţiei, pentru că îl însoţea pe preşedinte în vizită în Marea Britanie, scrie news.ro.

”Eu ştiu foarte bine ce am făcut şi la primărie, şi înainte de primărie, şi la Preşedinţie, şi poate este important şi pentru români să ştie şi de la mine, să afle şi din gura mea, eu nu am comis niciodată o ilegalitate sau o faptă penală, lucru care este la fel de adevărat şi pentru soţia mea Carmen”, spunea atunci preşedintele Iohannis.

Carmen Iohannis va fi audiată în problema caselor

Publicația online ”Lumea Justiţiei” susţine că soţii Iohannis au folosit suma de 320.000 de euro obţinută cu titlul de chirie pentru imobilul din strada Nicolae Bălcescu, ocupat de o sucursală a Raiffeisen Bank vreme de 14 ani, pentru a achiziţiona alte imobile, în condiţiile în care Tribunalul Braşov şi Curtea de Apel Braşov au stabilit că nu au fost cumpărători de bună-credinţă, anulând definitiv actul de vânzare-cumpărare, dar şi actele de moştenire care au stat la baza preluarii din patrimoniul statului a imobilului.

Cei 320.000 euro au fost folosiţi pentru achiziţionarea altor trei imobile, respectiv casele din str. Someşului nr. 13, str. Măgura nr. 9 şi str. Măgura nr. 11, la rândul lor închiriate, susţine ”Lumea Justiţiei”, scrie news.ro.

cub florin zamfirescu png
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
Robbie Williams Spice Girls
Criza energetica curent gaze energie FOTO Shutterstock jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg