Casa moştenită de fiica lui Vosganian, lăsată în paragină

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Familia deputatului Varujan Vosganian are probleme din cauza unei case vechi din Focşani. Dată uitării şi neîntreţinută, locuinţa care a fost moştenită de fiica parlamentarului a intrat şi în atenţia autorităţilor locale, care intenţionează să majoreze impozitele.

Parlamentarul ALDE s-a născut la Focşani şi deţine în oraş un imobil moştenit de la familia sa. Clădirea figurează pe numele fiicei sale, Armine Vosganian, actriţă la Bucureşti, scrie adevarul.ro.


    Casa figurează pe numele fiicei lui Vosganian, Armine
Casa figurează pe numele fiicei lui Vosganian, Armine

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Focşani, care va avea loc pe data de 23 ianuarie, se află nu mai puţin de 20 de proiecte de hotărâre iniţiate de primarul Cristi Misăilă, prin care edilul solicită aleşilor locali să fie de acord cu majorarea impozitului pe clădiri pentru focşănenii care nu şi-au îngrijit imobilele. Încă din toamna trecută, o comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei Focşani şi Poliţiei Locale s-au deplasat pe teren şi au identificat mai multe imobile neîntreţinute, punându-li-se în vedere proprietarilor să dea într-un timp scurt un alt aspect clădirilor pe care le deţin. Printre cele 20 de familii se află şi cea a deputatului ALDE Varujan Vosganian. Mai exact, fiica acestuia, actriţa Armine Vosganian, care locuieşte la Bucureşti, a moştenit de la familie o proprietate pe strada Jiliştei Nr. 9, imobil aflat într-o stare nu tocmai fericită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net