Câștigătoarea premiului de peste 1, 72 milioane de euro la extragerea Loto 6/49 din 7 februarie și-a ridicat miercuri banii

Ultima actualizare:

    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

41, 49, 5, 20, 14 și 1. Sunt numerele câștigătoare la extragerea din 7 februarie la 6 din 49, care i-au adus unei bucureștence peste 1,72 milioane de euro. Norocoasa jucătoare a venit miercuri la sediul Loteriei Române pentru a-și ridica banii.

Posesoarea biletului norocos este din București, are în jur de 60 de ani și joacă constant la Loto 6 din 49 încă de la lansarea acestui joc, de aproape 28 de ani. De-a lungul timpului, ea a mai câștigat doar sume mici, dar susține că nu și-a pierdut niciodată speranța.

Ce a declarat câștigătoarea marelui premiu la 6 din 49

Norocoasa bucureștenacă nu a vrut să-și deconspire identitatea dar a făcut declarații consemnate de reprezentanții Loteriei Române.”Cine joacă câștigă!...În viață e bine să nu-ți pierzi speranța! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul pe care câștigătoarea a vrut să-l transmită tuturor jucătorilor. Este pentru prima oară când se câștigă în acest an la 6 din 49, cea mai populară extragere a Loteriei Române. Biletul norocos a fost jucat in Bucuresti, sector 3 si a fost completat cu trei variante simple la 6/49 și o variantă simplă la Noroc, prețul biletului fiind de 18, 50 lei. Ultima data, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost castigat in data de 06.12.2020 si a fost in valoare de 7.130.807,28 lei.

Citiți și

Marele premiu la 6/49, din 6 decembrie, de 1,4 milioane de euro, a fost ridicat. De unde este câștigătoarea și ce face cu banii

Marele premiu la Loto 6 din 49 este de 13,3 milioane de lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
apa consumata in avion FOTO shutterstock 2201162353 jpg
toamna unsplash jpeg
regele charles fiu camilla tom jpg
mancare hotel jpg
Povestea bărbatului care a vândut Turnul Eiffel de două ori   cel mai mare escroc al Americii jpeg
femeie bani jpg
sofer jpg
constantin brâncuși picasso jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net