Cât a luat Băse la bacalaureat, în urmă cu peste 40 de ani!

Ultima actualizare:

Întrebat dacă mai ştie media obţinută la bacalaureat, Băsescu a spus că nu-şi aduce aminte, precizând că nu a fost "strălucită".

"Nu-mi aduc aminte, dar să ştiţi că nu a fost strălucită. Nu am fost un absolvent de 10. Cred că a fost pe la 7,40-7.50, undeva pe acolo", a spus Traian Băsescu.

El a afirmat că raportul Comisiei prezidenţiale pe educaţie a prevăzut eşecul înregistrat la bacalaureatul din acest an şi că "reforma Marga a fost un mare eşec şi rezultate s-au văzut după vreo 10 ani".

Băsescu speră ca la examentul din toamnă rata de promovabilitate în rândul elevilor să fie mare, precizând că "şi copii trebuie să înţeleagă că nu se mai poate lua bacalaureatul copiind".

Băsescu, generala şi liceul la Bacău

Traian Băsescu a venit cu familia în Bacău în 1963 când tatăl său, colonel de armată, a fost detaşat la o unitate din oraş. A urmat cursurile gimnaziale la fosta Şcoală nr. 5, actuala Şcoala Generală „Alexandru cel Bun", iar liceul la fostul „Pătrăşcanu", actualul Colegiu Naţional „Gheorghe Vrănceanu".

Foştii colegi de şcoală au afirmat în repetate rânduri că preşedintele ţării era un elev silitor, vesel, sociabil, spontan şi mereu pus pe şotii. Deşi în calitatea pe care o are acum a mai ajuns prin Bacău, nu şi-a vizitat niciodată şcoala sau liceul.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net