Cât a luat Băse la bacalaureat, în urmă cu peste 40 de ani!

Întrebat dacă mai ştie media obţinută la bacalaureat, Băsescu a spus că nu-şi aduce aminte, precizând că nu a fost "strălucită".

"Nu-mi aduc aminte, dar să ştiţi că nu a fost strălucită. Nu am fost un absolvent de 10. Cred că a fost pe la 7,40-7.50, undeva pe acolo", a spus Traian Băsescu.

El a afirmat că raportul Comisiei prezidenţiale pe educaţie a prevăzut eşecul înregistrat la bacalaureatul din acest an şi că "reforma Marga a fost un mare eşec şi rezultate s-au văzut după vreo 10 ani".

Băsescu speră ca la examentul din toamnă rata de promovabilitate în rândul elevilor să fie mare, precizând că "şi copii trebuie să înţeleagă că nu se mai poate lua bacalaureatul copiind".

Băsescu, generala şi liceul la Bacău

Traian Băsescu a venit cu familia în Bacău în 1963 când tatăl său, colonel de armată, a fost detaşat la o unitate din oraş. A urmat cursurile gimnaziale la fosta Şcoală nr. 5, actuala Şcoala Generală „Alexandru cel Bun", iar liceul la fostul „Pătrăşcanu", actualul Colegiu Naţional „Gheorghe Vrănceanu".

Foştii colegi de şcoală au afirmat în repetate rânduri că preşedintele ţării era un elev silitor, vesel, sociabil, spontan şi mereu pus pe şotii. Deşi în calitatea pe care o are acum a mai ajuns prin Bacău, nu şi-a vizitat niciodată şcoala sau liceul.

Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
cub catalin botezatu png
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
shutterstock 2114384846 jpg
dani otil
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg