Cât de luxoasă e vila lui Radu Mazăre! Intra cu șalupa direct în sufragerie

Locuinţa a fost refăcută ca la carte aproape din temelii de către primar. Majoritatea materialelor şi a obiectelor din eleganta vilă au fost comandate sau aduse, personal de Mazăre, din străinătate. Pasiunea edilului pentru sporturile nautice a dictat şi arhitectura clădirilor.

În 2011, ziariştii din redacţia „Adevărul de Seară Constanţa“ şi-au petrecut o seară de sâmbătă la taifas cu primarul Constanţei de la acea vreme, la el acasă, în vila de pe marginea lacului Siutghiol. Să vedem cum era primarul Radu Mazăre atunci când DNA nu îi făcea percheziţii la domiciliu. Acum, a fugit în Madagascar, pentru a scăpa de justiție, Mazăre fiind inculpat în 8 dosare!

Jurnaliștii păşeau pentru prima dată în imperiul lui Mazăre. Nimeni nu ştia ce se ascundea dincolo de porţile mari de la intrare. În curtea largă, cu paznic la poartă, am descoperit un garaj cu uşi transparente, de după care am admirat patru bijuterii automobilistice ale primarului. A cincea era parcată în faţa vilei îmbrăcate în piatră.

Mazăre a apărut la uşa casei sale în ţinută lejeră. S-a speriat când a văzut câţi suntem, dar îşi revine repede. „Aţi venit să mă colindaţi?“, a glumit el.


    Mazăre stă cu chirie într-o vilă pe malul lacului Siutghiol, din staţiunea MamaiaFoto: Click!
Mazăre stă cu chirie într-o vilă pe malul lacului Siutghiol, din staţiunea MamaiaFoto: Click!

I-a invitat apoi să ia loc comod pe scaune şi pe canapelele de la parter. Imediat şi-a luat în serios rolul de gazdă şi i-a numărat pe jurnaliști, ca să vadă câte pahare trebuie să aducă din bucătărie.

În acest timp, jurnaliștii au încercat să cuprindă cu privirea cât mai mult din plantele luxuriante amenajate în sera din colţul camerei, printre care atârna un hamac. Parterul casei este un spaţiu deschis, cu pereţi de sticlă, mobilat minimalist, în culori crem-venghe-roşu.

Mazăre stă cu chirie într-o vilă pe malul lacului Siutghiol, din staţiunea Mamaia
Mazăre stă cu chirie într-o vilă pe malul lacului Siutghiol, din staţiunea Mamaia

Ce-i drept, acolo stătea cu chirie şi încă una substanţială, de 2.000 de euro. Chiar dacă nu-i proprietar, asta nu l-a împiedicat să “topească” o sumă colosală de bani pentru a renova această vilă. Locuinţa a fost refăcută ca la carte aproape din temelii de către primar. Majoritatea materialelor şi a obiectelor din eleganta vilă au fost comandate sau aduse, personal de Mazăre, din străinătate. Pasiunea edilului pentru sporturile nautice a dictat şi arhitectura clădirilor.

Primarul poate  intra cu şalupa direct în sufragerie
Primarul poate intra cu şalupa direct în sufragerie

Radu Mazăre poate intra cu şalupa direct în sufragerie. Primarul are o încăpere pentru sporturile nautice, dotată cu un minidebarcader, dar şi una pentru sporturile de iarnă. Pe acest domeniu, Mazăre a mai renovat o vilă, în care locuiesc fratele şi mama acestuia. Când vrea să se plimbe pe uscat, are la dispoziţie un teren de peste 4.000 de metri pătraţi. În celulă însă va trebui să se mulţumească doar cu zece metri pătraţi. 

Majoritatea obiectelor din eleganta vilă au fost aduse, din străinătate
Majoritatea obiectelor din eleganta vilă au fost aduse, din străinătate

Primarul Constanţei are, potrivit ultimei declaraţii de avere, un teren de 1,7 hectare în Madagascar (luat în anul 2012, în concesiune cu fratele său Mihai), un apartament în Bucureşti, două autoturisme (un Jeep Willys şi un Jaguar), aproape 300.000 de euro (bani lichizi) şi acţiuni la mai multe firme. Totodată, el a împrumutat 600.000 de euro unei persoane. Mazăre mai deţine o şalupă şi o remorcă pentru transportul acesteia. Nu se va plimba prea curând cu ea, având în vedere acuzaţiile grave pe care i le aduce DNA.

Click! spune

Mazăre este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky, de la societăţi comerciale pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii şi respectiv câştigarea unei licitaţii.

Zeci de haine a încercat, acum are "costum" vărgat!

A şocat cu apariţiile lui extravagante de fiecare dată când a ieşit în public. Dacă l-am vedea în ţinute normale pe Radu Mazăre aproape că nici nu l-am recunoaşte. A fost Regele Henric al VIII-lea, Suleyman, Che Guevara sau Napoleon. Un singur costum nu încercase până acum primarul Constanţei... cel de puşcăriaş. Edilul Constanţei este fără îndoială cel mai excentric şi modern politician din România. I-a făcut ani la rândul concurenţă serioasă tăticului Playboy, Hugh Hefner, fiind mereu înconjurat de tinere semidezbrăcate.

simeon stalpnicul png

Fie că era în club, la plajă, la evenimente sau chiar la vot, alaiul de domnişoare care mai de care mai bronzate şi siliconate nu lipsea din peisaj. Dar nu doar aşa şi-a uimit audienţa, ci şi cu zecile de costume pe care le-a purtat ţanţoş de-a lungul anilor. Numai astă vară i-a întruchipat la parada carelor alegorice de pe Litoral pe Iulius Cezar, pe Ştefan cel Mare şi pe faraonul Ramses al II-lea. Dintre toate aparițiile cel mai controversat a fost cel cu însemnele naziste, care i-a adus multe reacții negative.

Articolul a fost publicat iniţial în ziarul Click din august 2015 şi actualizat pe 31.12.2017.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg