Câtă cruzime! Fete de 16 ani, arse cu fierul de călcat ca să întreţină relaţii sexuale

Ultima actualizare:

    Fierul de călcat, instrument de tortură
Fierul de călcat, instrument de tortură

Magistraţii au fost de neînduplecat! Tribunalul Galaţi a respins, zilele trecute, o cerere de revizuire a pedepsei, depusă de Roxana Costea, condamnată la 15 de închisoare pentru trafic de minori. Femeia făcea parte dintr-o reţea care exploata sexual minore într-o locuinţă dintr-un cartier gălăţean. Multe dintre fete erau violate şi şantajate ori torturate ca să se prostitueze.

Roxana Costea s-a aflat într-un grup infracţional, compus din Florin Munteanu, Marian Munteanu şi Vasile Munteanu. Reţeaua racola fete de 15 şi 16 ani şi le obliga apoi să se prostitueze.  Anchetatorii au descoperit că Elena, una dintre puştoaice, a făcut greşeala să împrumute 400 de euro de la Vasile Munteanu. Când n-a reuşit să plătească la scadenţă, individul  a forţat-o să întreţină raporturi sexuale cu alţi bărbaţi, dar nu înainte ca el şi Florin Munteanu să o violeze. Mai mult, copila a fost obligată să facă sex cu 18 bărbaţi în aceeaşi zi! Procurorii au estimat că traficanţii de carne vie au obţinut 40.000 de lei doar din exploatarea sexuală a Elenei. 

Fetele obligate să se prostitueze au 15 şi 16 ani
Fetele obligate să se prostitueze au 15 şi 16 ani

Valentina e o altă fată care a căzut în mâna proxeneţilor, fiind abordată iniţial de Roxana Costea. Adolescentei i s-a fixat un tarif de 150 de lei pentru o oră de sex şi 1.200 de lei pentru a petrece o noapte cu clientul. Când nu erau mulţumiţi de cât încasa minora într-o zi, aceasta era lovită cu bâta şi arsă cu fierul de călcat, ”procedura” fiind aplicată şi altor fete. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe Vasile Munteanu la 9 ani de închisoare, Florin Munteanu va executa 17 ani de puşcărie, iar Marian Munteanu va petrece după gratii următorii 18 ani.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net